Ditje&Datjes sluit winkel in Borculo en gaat online verder


BORCULO – Ditjes&Datjes,  dé feelgood winkel aan het Muraltplein in Borculo gaat sluiten. De ondernemers maakten bekend dat de sfeervolle lifestyle winkel waar je terecht kunt voor unieke cadeautjes, mooie interieur accessoires, leuke kleding en accessoires, maar ook voor een leuk kraamcadeautje of een mooi boek gaat sluiten. Het concept gaat door als webshop. Hieronder het volledige bericht van  Edith en Amber-Lynn:

“We gaan per  1 februari 2021 stoppen met de winkel. Natuurlijk is dat een slik-moment want het was 5 jaar een geweldige tijd waarin we veel hebben meegemaakt en vooral hebben genoten met jullie!
We hebben jullie mogen ontvangen in onze “huiskamer”.
•Het was gezellig
•Met mooie gesprekken
•Veel gelachen en soms ook een traan.
Het meest waardevol was het blij maken van jullie als klant, met onze mooie producten.
Dus….
Daarom….
Gaat Ditjes&Datjes zeker door‼️ Ondernemen is keuzes maken. En ondernemen is ook kansen zien en doorgaan! Ditjes&Datjes gaat daarom ONLINE DOOR. Met nieuwe en exclusieve producten zoals jullie van ons gewend zijn. Per 1 maart a.s. komt onze webshop online Blijf dus vooral ons Facebook en Instagram account volgen tijdens de ontwikkelingen èn voor de lancering van onze ONLINE SHOP. Lieve klanten, we gaan elkaar vast weer ontmoeten, online of in het gezellige Borculo.B edankt voor de mooie tijd in onze winkel en graag tot snel in onze WEBSHOP
Veel liefs, Edith en Amber-Lynn Ditjes&Datjes
Ps: de cadeaubonnen blijven geldig”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven