Gelselaar in beweging

GELSELAAR – Een nieuw jaar betekent van zelfsprekend goede voornemens. Bij velen staat uiteraard met stip op nummer één meer bewegen. Maar, dan wel graag dichtbij, het liefst zelfs in het eigen dorp. Dan is er goed nieuws voor de inwoners van Gelslaar en omgeving: vanaf dit jaar kan dat.

De Gelster Clinics
Vanaf maart 2021 biedt sporthal De Benneker in Gelselaar verschillende sportieve clinics aan. De Gelster Clinics zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport en dus ideaal om te proberen of het iets voor je is. De clinics zijn over het jaar verdeeld in 4 blokken van 10 weken per clinic en wel zo fijn: je zit nergens aan vast. Je geeft je op per clinic en betaalt één vast bedrag per serie van 10 lessen.

Voor jong en oud
De Gelster Clinics zijn voor iedereen die graag (weer) wil bewegen: jong, oud, man, vrouw. Ben je 14 en wil je meedoen, leuk! Ben je 80 en wil je iets nieuws proberen: wees welkom! Met of zonder conditie, iedereen kan meedoen op z’n eigen niveau. Natuurlijk wordt elke les gezamenlijk afgesloten in de kantine van EGVV; die gezelligheid krijg je cadeau.

Blijven sporten in de toekomst
Natuurlijk hopen we van harte dat er veel animo is voor de clinics en dat deelnemers enthousiast worden én blijven over een sport. In de toekomst kan het dan ook zomaar zijn dat we populaire sporten structureel gaan aanbieden in sporthal De Benneker.

Eerste clinic start in week 9
De eerste clinic is een yoga-clinic welke start op dinsdag 2 maart aanstaande. De yoga-clinic zou in eerste instantie starten op dinsdag 9 februari, maar is in verband met de verlengde lockdown uitgesteld. Door deze verschuiving zal de yoga-clinic uit 8 in plaats van 10 lessen bestaan. De tweede clinic is een bootcamp-clinic en deze start in week 19. Voor daarna zijn er al verschillende ideeën zoals: kickboksen, meditatie, tennis, zelfverdediging, etcetera.

Ben je geïnteresseerd, kijk dan op http://www.egvv.nl voor meer informatie. Hier vind je ook het digitale opgaveformulier.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven