Jan Kreunen uit Borculo ziet Abraham


BORCULO – Jan Kreunen heeft vandaag Abrham gezien, of terwijl hij is 50 jaar geworden vandaag. De Slagwerkgroep van Volharding , waar Jan lid van is, bracht een bezoek aan Jan. Uiteraard met bijbehorend spandoek. Op facebook wordt Jan nog eens extra gefeliciteerd door zijn clubgenoten. “Lieve Jan Kreunen, het is zo ver! Je hebt Abraham op bezoek gehad! Namens de hele slagwerkgroep: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We hopen dat je nog minstens 50 jaar lang onderdeel bent van onze slagwerkgroep en voor ons blijf je altijd een jonge god!”. Nou Jan, de redactie van Nieuws uit Berkelland wil je bij deze dan ook van harte feliciteren, en we zouden zeggen sla er nog heel wat jaartjes  op los!

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven