Leef in Borculo op zoek naar een “Stadsmanager”

BORCULO – Na het positieve raadsbesluit start “Leef in Borculo” met de volgende fase: de visie uitwerken en uitvoeren. Voor het onderdeel “Ondernemen” zoekt men een “Stadsmanager Borculo”. Het betreft hier een betaalde functie voor een periode van 3 jaar.

De Taskforce Leef!
De taskforce Borculo Leef! wil samen met de ondernemers en inwoners van Borculo en de gemeente Berkelland de aantrekkingskracht van het centrum van Borculo versterken en stimuleren. Aanleiding hiervoor is de wens om Borculo leefbaar te houden. Zorgen voor behoud van voldoende voorzieningen in het centrum waardoor het centrum een ontmoetingsplek blijft voor de inwoners van Borculo en haar gasten.
Om dit te realiseren heeft de Taskforce in de afgelopen 2 jaar gewerkt aan een visieplan. Het budget voor uitvoering van dit visieplan is in december 2020 door de gemeente verstrekt. De Taskforce is daarom op zoek naar een stadsmanager, die mede uitvoering gaat geven aan dit visieplan. De stadsmanager legt verantwoording af aan de Taskforce Leef!.

Informatie en functieomschrijving: https://leef-inborculo.nl/stadsmanager

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven