Mensenmens fotograaf Erika Klein Kranenbarg komt met “houd moed en je doet het goed” actie

RUURLO – Mensenmens fotograaf Erika Klein Kranenbarg zit niet stil. In 2020 bezocht ze met haar camera elke plaats in Berkelland om vervolgens het boekje “Ik heb een klik met Berkelland” uit te brengen. Inmiddels ligt het jaar 2020 achter ons, maar het corona-virus nog niet. Daarom komt Erika met een nieuwe actie. De komende drie weken zal Erika onder de noemer “Houd moed en je doet het goed”, op verzoek, moeders met een bos tulpen bezoeken.  “De moed zakt mij wel een beetje in de schoenen. Nog drie weken extra Lock Down. Zie jij er ook zo tegen op”.  Vraagt Erika zich hardop af. “Thuis werken, moeder en juf tegelijk zijn?  Mijn moeder hield heel erg tulpen, en ik zelf ook. Je kunt mij geen groter plezier doen, dan met een bos mooie tulpen. En hoe leuk zou het zijn dat ik deze kom brengen, namens partner en kinderen. Even een positieve boost om weer verder te kunnen, jou te laten weten dat je het geweldig doet. Even een verzetje en onderbreking van de dag. Wil jij je moeder graag verrassen, laat je vader mij dan even appen, dan kom ik voor  € 35,00 euro jullie dag op fleuren en 4 leuke foto’s schieten rond om je huis”. Zo legt Erika de actie uit.

Erika heeft inmiddels al de nodige aanvragen gedaan en is al meerdere keren met een bos tulpen van Groot Jebbink op pad geweest. “Natuurlijk mogen moeders ook voor vader sappen. Ben of ken jij een alleenstaande moeder of vader die je wilt verrassen, dat mag natuurlijk ook”. Erika hoopt de ze bij veel moeders, vaders en kinderen hun dag mag opfleuren. Interesse? Stuur Erika dan een appje:  06-14945547

“Binnen een straal van 15 km rond om Ruurlo rijd mijn auto voor nop, daar buiten zal ik een kleine km vergoeding vragen van € 2.50”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven