Ondernemer Mark Venderbosch draait topjaar

Door Redactie op 30-01-2021


BORCULO – Ons land is in de greep van Corona. Voor ondernemers een uitdagende tijd. Iedereen dient zich te houden aan een keur van maatregelen die door de overheid is opgelegd. Borculoër Mark Venderbosch draaide in 2020 een topjaar, ondanks de Corona pandemie. Mark heeft een evenementenbedrijf, juist die branche heeft een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Hoe kan het dan dat Mark toch een topjaar draaide?

“Ik had al snel door dat de Corona pandemie grote gevolgen zou gaan hebben. Voor mij meteen een moment om creatief te zijn. Op zo’n moment moet je juist dingen gaan bedenken die wel mogelijk zijn. Natuurlijk, mijn spelshows die veelal in de horeca plaatsvinden werden heel veel, zo niet bijna allemaal, geannuleerd. Maar in 2020 kwam ik met lasergameuitje.nl. Een concept dat ik landelijk hebt uitgerold. Dit bleek letterlijk een schot in de roos”. Aldus een trotse ondernemer.

Lasergamen in een grote hal kent natuurlijk iedereen wel, maar het concept van Mark is echt uniek en op elke locatie te spelen daar waar jij maar wilt! Het professioneel lasergamen op locatie is echt razend populair en de reacties achteraf zijn echt geweldig. Het kan in een bos, maar ook in een school of zelfs in een supermarkt gespeeld worden. Mark heeft geïnvesteerd in professionele  apparatuur waardoor hij op elke gewenste plek een spectaculaire lasergame arena kan uitzetten waarbij er gebruik wordt gemaakt van opblaasbare bunkers, camouflage schermen, gave verlichting en sfeervolle muziek. Voor een extra beleving kan er zelfs in het donker gespeeld worden. Met onze professionele lasergame pistolen is het mogelijk om tot wel 150 meter ver te schieten! Met onze laptop en smartbox lezen we na de gespeelde rondes verschillende scores uit. Denk hierbij aan de team en de individuele scores per speler, het aantal levens, aantal hits, aantal kogels, de schotnauwkeurigheid, de gezondheid per speler en nog veel meer! Misschien wel het allerbelangrijkste voor het succes dit jaar is dat het lasergamen 100% Corona-proof is. Want je houdt gemakkelijk 1,5 meter afstand. Het lasergameuitje is uitstekend geschikt voor bedrijfsfeesten maar net zo goed ook voor je familiefeest, schoolfeest of teamuitje. In het verlengde van lasergamen kwam Mark tegelijkertijd met de mogelijkheden voor Airsoft en Archery Tag. Daar waar lasergamen bij iedereen wel bekend zal zijn, zijn deze twee spelsoorten wat minder bekend. Daarom licht Mark deze mogelijkheden nader toe.

“Archery Tag is een spannende versie van handboogschieten en trefbal. Voordat de game begint krijg je eerst uitleg over Archery Attack en de verschillende spelvormen van een enthousiaste spelbegeleider. Je gaat de strijd aan tegen elkaar in twee verschillende teams. Iedere speler krijgt zijn eigen boog en een aantal pijlen aan het begin van het spel. Ter extra bescherming draagt iedere speler ook een masker. De pijlen zijn voorzien van foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten en daardoor is dit spel heel erg veilig om te spelen. Wat Archery Attack zo spectaculair maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Dit maakt het verstoppen en ontwijken van de pijlen nog lastiger, maar maakt het spel wel super tof! Verschuil je achter onze opblaasbare bunkers in het speelveld op jouw eigen locatie in Nederland of België! Wij nemen alle attributen mee naar jouw eigen locatie en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!”, aldus Mark.

“Airsoft is een nieuwe militaire simulatie-activiteit in Nederland waarbij een replica van een echt vuurwapen gebruikt wordt. Je gaat de strijd aan in twee teams en je gebruikt kleine balletjes-BB’s- om je tegenstander af te schieten. De BB’s zijn gemaakt van mais en zijn dus biologisch afbreekbaar. De meeste Airsoft wapens kunnen “full auto” en “single shot” schieten. Full auto heeft bij de meeste spelers de voorkeur omdat je dan achter elkaar de balletjes af kunt vuren op je tegenstander. In de bossen of op een groot veld is het mogelijk om Airsoft te spelen op elke locatie in Nederland en België. Wij kunnen daar dan zelfs het bekende spel Fortnite naspelen met de Airsoft wapens. Wij verstoppen dan op jullie gekozen locatie Fortine voorwerpen die gezocht moeten worden in het speelveld voor extra punten of extra BB’s. Wij zorgen voor beschermende kleding en een masker voor elke speler zodat er veilig gespeeld kan worden”.

Ben jij opzoek naar een toffe, sportieve activiteit tijdens jouw bedrijfsuitje, familiefeest, schoolfeest of een andere gelegenheid die ook nog eens Corona-proof gespeeld kan worden?  Kijk dan voor veel meer informatie, video’s en prijzen op www.lasergameuitje.nl

Copyright © 2021 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Nieuwe docent Portretschilderen bij Kunstkring Ruurlo
RUURLO – Op zaterdag 12 juni biedt KunstKring Ruurlo een workshop-dag aan waarop kennisgemaakt kan worden met de nieuwe docent Portretschilderen Teod......
Lees verder »

Digitheek nieuw onderdeel van Bibliotheek
BERKELLAND - De Bibliotheek Oost-Achterhoek gaat haar dienstverlening uitbreiden met een Digitheek. In de Digitheek kunnen korte workshops op digitaa......
Lees verder »

Irene van der Aart te gast in Lichtenvoordse bieb
BERKELLAND  – Donderdag 17 juni a.s. zal Irene van der Aart, schrijfster, theatermaker en columniste van de Gelderlander, haar opwachting maken ......
Lees verder »

Rabarbara geeft online schrijfraad
BERKELLAND – Donderdagochtend 20 mei verzorgt Barbara Pavinati online schrijfspreekuren. Iedereen die verhalen, poëzie of zelfs boeken schrijft is va......
Lees verder »

De Zwarte Cross Talententuin verdiept en verbreedt met nieuwe talenten én nieuwe disciplines
ACHTERHIOEK - Beeldend kunstenares Maudy Alferink, wegracer Jeffrey Buis, mountainbiker Annemoon van Dienst, inline skater Stefan Selders en snowboar......
Lees verder »

Gezocht: local talent uit Berkelland 14-27 jaar
BERKELLAND - Ken jij  jongeren tussen de 14-27 jaar die houden van dans, theater, muziek, presenteren, fashion of anderen helpen? Of ken je jong......
Lees verder »

Dauwzwemmen in Ruurlo
RUURLO - Op 13 mei, Hemelvaartsdag,  kun je in Zwembad De Meene in Ruurlo dauwzwemmen.  Je kunt dan zwemmen vanaf 06:00 uur, let op je dien......
Lees verder »

Onderzoek behoefte binnensportaccommodaties en samenwerkingen van start met ‘Binnensport Eibergen beweegt mee!’
EIBERGEN - Wat is met het oog op de toekomst in Eibergen nodig om te kunnen blijven (binnen)sporten en te bewegen? En welke samenwerkingen tussen ver......
Lees verder »

Aanvragen eenmalige subsidie corona kan nog tot 12 mei
BERKELLAND - De eenmalige bijdrage voor horecabedrijven, niet-essentiële winkels, contactberoepen, sportscholen en verenigingen en stichtingen op het......
Lees verder »

Onderzoek naar netcongestie in de Achterhoek
ACHTERHOEK - In opdracht van provincie Gelderland wordt onderzocht welke concrete en innovatieve oplossingen er zijn om ondanks de volle netten toch ......
Lees verder »

Statiegeldactie voor jeugdevenement bij v.v. Ruurlo
RUURLO - Samen met supermarkt Coop Ruurlo zamelt voetbalvereniging Ruurlo tot 1 juni statiegeldflessen in. De opbrengst is voor het jeugdevenement ti......
Lees verder »

Wie weet meer te vertellen over deze historische foto’s?
NEEDE - Het 4 en 5 mei comité Neede heeft deze foto's in het archief. Bij het comité is echter niet bekend wie er op staan en bij welke gelegenheid z......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen Dummelig
NEEDE - An `t woord dummelig mos ik denken toen Rutte zich noa een wekke al neet mear kon herinneren wat e zeg had. Vrogger heb ik in `t mooie Reurle......
Lees verder »

Fratsen wetten en regels
NEEDE - Wetten en regels wurdt in disse tied sneller an e past as ooit te veuren. Veural degene die `t veur `t zeggen hebt past constant de regels en ......
Lees verder »

Fratsen aparte dinge
NEEDE - In disse wondere aparte tied van beparkingen hebt wij ok allemoale iets mear tied um te leazen. As ie vulle least wurd ie vanzelf ok luk wieze......
Lees verder »

Fratsen gelukkig
NEEDE - Gelukkig moar `t nieuwe joar kump deran, 2020 was achterof eigenlijk `n joar vol gemas. Deur `t virus kwam onze dagelijkse gang van zaken behe......
Lees verder »

NUB TV

Bernard Vreemann van Café De Ruif: “Ik weet niet of deze versoepelingen wel rendabel voor ons zijn”


NEEDE – De horeca mag na maanden weer een klein beetje open, maar de kasteleins lopen nog niet de polonaise. Wij spraken Bernard Vreemann van Café de Ruif direct na de persconferentie van premier Mark Rutte. “Rutte doet net of hij een hele hand geeft, maar hij geeft maar een vingertopje. De horeca in de steden hebben dagtoerisme, dus die hebben hier zeker wat aan, maar hier in de Achterhoek is dat helemaal niet ht geval. Iedereen werkt hier doorgaans tot 17.00 uur en dan moeten wij om 18.00 uur alweer dicht. Ik heb geen idee of dit voor ons rendabel is”. Laat Bernard weten. Veel horeca ondernemers zijn het met de Needse kastelein eens. Misset Horeca schrijft “Dit is geen versoepeling, maar een vernedering”. Collega Valentijn ter Braack van Café Vally’s is het met hem eens, “In de weekenden is voor ons 12.00 tot 18.00 uur te doen, door de weeks absoluut niet. En met deze regels moeten we wederom politieagent spelen”. Valentijn en Bernard nodigen Mark Rutte van harte uit om in Neede te komen kijken hoe deze regels in de praktijk zullen gaan werken.

Bernard is niet bang voor een nieuwe volledige sluiting. “Nee dat is maatschappelijk helemaal niet te verantwoorden, dan hadden we beter een paar weken kunnen wachten en dan alles volledig open gooien”. Hij is ook blij dat de fieldlabs festivals niet door gaan “Zelf ben ik festival gek, maar dit klopte gewoon niet. Festivals met 10.000 man terwijl wij als kroegeigenaren in vergelijking helemaal niets mogen”. 

Uit de krant

Bevrijd je computer
EIBERGEN - Helaas kun je niet oneindig je foto’s en documenten op je computer blijven opslaan. De opslagschijf is een keer vol, maar gelukkig zijn da......
Lees verder »

Nieuws uit Berkelland helpt: Taza Borculo
 Nieuws uit Berkelland helpt Taza Borculo BORCULO - Het zal voor veel mensen een rustige jaarwisseling worden. In alle opzichten anders dan anders. E......
Lees verder »

Nieuws uit Berkelland helpt: Proeflokaal01
Nieuws uit Berkelland helpt: Proeflokaal01 Net als met Kerst zullen wij weer heerlijke borrelplankjes voor jullie bereiden voor Oudejaarsdag! Een heer......
Lees verder »

Nieuws uit Berkelland helpt: Ten Haken Foodservice
Nieuws uit Berkelland helpt: Ten Haken Foodservice NEEDE - Wij verkopen op 31 december aan de Borculoseweg ( bij het ijzeren hek naast de AH) oliebol......
Lees verder »

Online Muziekbingo bij De Klok in Eibergen
EIBERGEN - In deze rare tijden is het voor ondernemers erg belangrijk om creatief te zijn. Ook vele ondernemers uit Eibergen komen met leuke en uniek......
Lees verder »