Ondernemer Mark Venderbosch draait topjaar


BORCULO – Ons land is in de greep van Corona. Voor ondernemers een uitdagende tijd. Iedereen dient zich te houden aan een keur van maatregelen die door de overheid is opgelegd. Borculoër Mark Venderbosch draaide in 2020 een topjaar, ondanks de Corona pandemie. Mark heeft een evenementenbedrijf, juist die branche heeft een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Hoe kan het dan dat Mark toch een topjaar draaide?

“Ik had al snel door dat de Corona pandemie grote gevolgen zou gaan hebben. Voor mij meteen een moment om creatief te zijn. Op zo’n moment moet je juist dingen gaan bedenken die wel mogelijk zijn. Natuurlijk, mijn spelshows die veelal in de horeca plaatsvinden werden heel veel, zo niet bijna allemaal, geannuleerd. Maar in 2020 kwam ik met lasergameuitje.nl. Een concept dat ik landelijk hebt uitgerold. Dit bleek letterlijk een schot in de roos”. Aldus een trotse ondernemer.

Lasergamen in een grote hal kent natuurlijk iedereen wel, maar het concept van Mark is echt uniek en op elke locatie te spelen daar waar jij maar wilt! Het professioneel lasergamen op locatie is echt razend populair en de reacties achteraf zijn echt geweldig. Het kan in een bos, maar ook in een school of zelfs in een supermarkt gespeeld worden. Mark heeft geïnvesteerd in professionele  apparatuur waardoor hij op elke gewenste plek een spectaculaire lasergame arena kan uitzetten waarbij er gebruik wordt gemaakt van opblaasbare bunkers, camouflage schermen, gave verlichting en sfeervolle muziek. Voor een extra beleving kan er zelfs in het donker gespeeld worden. Met onze professionele lasergame pistolen is het mogelijk om tot wel 150 meter ver te schieten! Met onze laptop en smartbox lezen we na de gespeelde rondes verschillende scores uit. Denk hierbij aan de team en de individuele scores per speler, het aantal levens, aantal hits, aantal kogels, de schotnauwkeurigheid, de gezondheid per speler en nog veel meer! Misschien wel het allerbelangrijkste voor het succes dit jaar is dat het lasergamen 100% Corona-proof is. Want je houdt gemakkelijk 1,5 meter afstand. Het lasergameuitje is uitstekend geschikt voor bedrijfsfeesten maar net zo goed ook voor je familiefeest, schoolfeest of teamuitje. In het verlengde van lasergamen kwam Mark tegelijkertijd met de mogelijkheden voor Airsoft en Archery Tag. Daar waar lasergamen bij iedereen wel bekend zal zijn, zijn deze twee spelsoorten wat minder bekend. Daarom licht Mark deze mogelijkheden nader toe.

“Archery Tag is een spannende versie van handboogschieten en trefbal. Voordat de game begint krijg je eerst uitleg over Archery Attack en de verschillende spelvormen van een enthousiaste spelbegeleider. Je gaat de strijd aan tegen elkaar in twee verschillende teams. Iedere speler krijgt zijn eigen boog en een aantal pijlen aan het begin van het spel. Ter extra bescherming draagt iedere speler ook een masker. De pijlen zijn voorzien van foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten en daardoor is dit spel heel erg veilig om te spelen. Wat Archery Attack zo spectaculair maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Dit maakt het verstoppen en ontwijken van de pijlen nog lastiger, maar maakt het spel wel super tof! Verschuil je achter onze opblaasbare bunkers in het speelveld op jouw eigen locatie in Nederland of België! Wij nemen alle attributen mee naar jouw eigen locatie en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!”, aldus Mark.

“Airsoft is een nieuwe militaire simulatie-activiteit in Nederland waarbij een replica van een echt vuurwapen gebruikt wordt. Je gaat de strijd aan in twee teams en je gebruikt kleine balletjes-BB’s- om je tegenstander af te schieten. De BB’s zijn gemaakt van mais en zijn dus biologisch afbreekbaar. De meeste Airsoft wapens kunnen “full auto” en “single shot” schieten. Full auto heeft bij de meeste spelers de voorkeur omdat je dan achter elkaar de balletjes af kunt vuren op je tegenstander. In de bossen of op een groot veld is het mogelijk om Airsoft te spelen op elke locatie in Nederland en België. Wij kunnen daar dan zelfs het bekende spel Fortnite naspelen met de Airsoft wapens. Wij verstoppen dan op jullie gekozen locatie Fortine voorwerpen die gezocht moeten worden in het speelveld voor extra punten of extra BB’s. Wij zorgen voor beschermende kleding en een masker voor elke speler zodat er veilig gespeeld kan worden”.

Ben jij opzoek naar een toffe, sportieve activiteit tijdens jouw bedrijfsuitje, familiefeest, schoolfeest of een andere gelegenheid die ook nog eens Corona-proof gespeeld kan worden?  Kijk dan voor veel meer informatie, video’s en prijzen op www.lasergameuitje.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven