Sportclub Neede presenteert: Bak Bier Aan Huis (BBAH)

NEEDE – “Ook wij zitten in een crisis”. Laat het bestuur van Sportclub Neede weten. “We hopen dat onze overheid de komende maand (en) keuzes kan maken door ons aangepaste gedrag, welke er toe leiden dat wij als voetbalvereniging weer kunnen doen waar we sterk in zijn. Het faciliteren van voetbaltrainingen en -wedstrijden aan alle leeftijdscategorieën binnen onze mooie club. Tot die tijd moeten we ons zien te “redden“ en gaan we in ieder geval onze biervoorraad Corona-proof aan de man brengen”. Zaterdag 30 januari gaat de club Neede door onder de noemer Bak Bier Aan Huis en hoopt hiermee de club kas een beetje te spekken.

Elke krat krijgt een origineel nummer en dit nummer doet mee aan de verloting op die bewuste zaterdagmiddag. Je maakt dus bij aanschaf van deze kratten bier tevens kans op een van de mooie waardenbonnen van de trouwe sponsoren van Sportclub Neede. Een krat bier kost € 17,50 wordt aan huis afgeleverd en geldt dus tevens als lotnummer.

Middels deze  link kun je doorgeven hoeveel kratten je wilt afnemen. Sportclub Neede zal vervolgens een route door Neede maken om de kratten af te leveren. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven