Welzijnsraad vergadert 13 januari

BERKELLAND – Vanwege de coronamaatregelen coronacrisis vinden de vergaderingen van de Welzijnsraad digitaal plaats. Ook op woensdagavond 13 januari 2021 vergadert de Welzijnsraad digitaal.

Nieuwe leden Welzijnsraad
De Welzijnsraad start het nieuwe jaar in een goede bezetting. In 2020 hebben een paar leden afscheid genomen. Vanaf 2021 zijn Joëlle Lammertink en Joop Seebus nieuw in de Welzijnsraad. Zij willen graag hun bijdrage leveren voor de gemeenschap en meehelpen adviseren over de onderwerpen die aan de orde komen. De Welzijnsraad is blij met deze nieuwe leden en ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Onderwerpen in de vergadering
In januari wordt onder meer gesproken over thuis- en daklozen. Daarnaast komen de algemene punten aan de orde.

Melden onderwerpen
Wilt u over een bepaald onderwerp iets naar voren brengen, dan kan dat altijd per mail aan [email protected]. Men zorgt ervoor dat uw mail binnen enkele dagen bij de leden van de Welzijnsraad onder ogen komt en eventueel in de vergadering wordt besproken.

Wat doet de Welzijnsraad
Bent u nieuwsgierig naar wat de Welzijnsraad de afgelopen tijd heeft gedaan? Kijk dan op http://www.welzijnsraadgemeenteberkelland.nl en/of e-mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven