film: Actie “Beleg in Berkelland” gesprek met Erna Koeslag en Richard Grevelink


BERKELLAND – De ondernemersverenigingen van Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo organiseren samen met Bedrijvenkring Berkelland en de gemeente Berkelland de actie ‘Beleg in Berkelland’. Een actie om juist nu onze ondernemers die deze Coronatijd hard worden getroffen te steunen! Als inwoner van Berkelland kan men met deze actie de eigen winkelier ondersteunen en helpen om de lockdown periode te overleven. Door de aankoop van een waardebon krijgen de winkeliers nu financiële ruimte, terwijl de tegenprestatie pas later geleverd hoeft te worden.

De actie ‘Beleg in Berkelland’ is op 2 februari 2021 gestart. Met behulp van de gemeente verschijnt in week 5, 6,7 en 8 een paginagrote advertentie in een regionaal weekblad waarin onder meer staat welke ondernemers deelnemen. Via de afgedrukte QR code kan de consument bij de winkel(s) naar keuze online een waardebon aanschaffen welke na aankoop toegestuurd wordt. De betreffende waardebonnen zijn alleen geldig voor de winkel(s) waarin ze gekocht zijn en kunnen na de lockdown periode in de winkel(s) worden verzilverd.

Hoe werkt het?
Ga naar http://www.bedrijvenkringberkelland.nl/actie/ en koop een waardebon bij een van de deelnemende ondernemer(s). Reken de waardebon rechtstreeks bij de betreffende ondernemer af (contant, via Tikkie, pinnen of overschrijving). Na ontvangst van het bedrag ontvang je de bon per mail, post of thuisbezorging. Zodra de lockdown voorbij is, kun je de geïnvesteerde bon verzilveren bij de ondernemer.

Investeer nu in ons mooie Berkelland en koop een bon bij een van de deelnemende ondernemers. Ben je een Berkellandse ondernemer en wil ook aansluiten? Dat kan! Ga naar http://www.bedrijvenkringberkelland.nl/actie/ en meld je aan!

Meer informatie en de deelnemende ondernemers vind je op: https://bedrijvenkringberkelland.nl/actie/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven