Keitoffe Kanjer actie Ariëns school Neede

NEEDE – Afgelopen maandag hadden de kinderen van de dr. Ariëns Daltonschool in Neede nog lekker ijsvrij. Maar dinsdag, op hun eerste schooldag heeft de oudervereniging een leuke brief met attentie gegeven aan de kinderen en leerkrachten:

“Lieve kinderen van de Ariënsschool, Wat ben je een kanjer! Wij zijn heel trots op jou en daarom verdien je iets lekkers. Na 7 weken thuisstudie mag je eindelijk weer naar school. Wat fijn! De afgelopen tijd heb jij echt keigoed je best gedaan, nu mag je weer samen met je leerkracht en klasgenoten aan de slag. Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij en moeten we nog wel voorzichtig doen. Er is nog veel gesloten zoals winkels en speeltuinen, maar wat altijd open is voor iedereen is de natuur. Ga lekker naar buiten samen met je familie op zoek naar Kei Toffe Stenen die rondzwerven door Neede. Beschilder deze kei met een mooie A van de Ariëns en kleuren die jij mooi vindt. Verstop de kei ergens rondom de Needse berg, de uitkijktoren, het Achterveld, ’t Vleer of in de wijken van Neede. Diegene die hem vindt, mag hem houden of op een ander plekje weer neerleggen! Vind je zelf een mooie kei, maak dan een foto van jou en de toffe kei zodat je deze ook op school kan laten zien.
#keitof #ariensschool #schatzoeken

Tip: beschilder hem met watervaste verf en laat de steen goed drogen. Heb je geen watervaste verf thuis? Spuit er dan wat haarlak overheen, dat helpt ook altijd al iets.
Veel plezier met schatzoeken!
Groeten,
De oudervereniging”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven