Schuurman BZC verliest eerste competitiewedstrijd in Utrecht

BORCULO – Na een sterke eerste helft van de waterpoloërs van Schuurman BZC uit Borculo, dat resulteerde in een 4 -6 voorsprong bij rust, heeft toch UZSC uit Utrecht aan het langste eind getrokken. De eerste Eredivisie wedstrijd met internationals na het OKT eindigde voor de Borculoërs in Utrechtse water in 13 – 8 nederlaag. Vandaag , zaterdag 27 februari,  startte Schuurman BZC opnieuw in de Eredivisie Waterpolo. In oktober werd de Eredivisie na slechts 2 speelrondes opgeschort. Door deze tijdelijke onderbreking is de Eredivisie iets veranderd qua opzet. De komende maanden zal er een halve competitie en inclusief alle internationals gespeeld worden met enkele dubbele weekenden daarbij, zodat in mei 2021 er een eindstand is en de playoff’s kunnen beginnen.

Volgende week staat er voor Schuurman BZC een dubbel thuisweekend op het programma. Zaterdag De Ham en op zondag tegen Het Ravijn.

UZSC – Schuurman BZC 13-8
Periodestanden: 3-4, 4-6, 8-7, 13-8
Doelpuntenmakers: Bilal Gbadamassi 4 en Mika Smelt 4