The Chariot trekt met recht alles uit de kast

EIBERGEN – Juist in deze periode willen zij er zijn voor haar klanten. In deze tijd is bewegen belangrijker als ooit te voren. Naast de services welke ze al bieden zoals: buiten train zones op locatie waarin er op basis van reservering in groepjes van 2 getraind kan worden met vooropgestelde programma’s, kunnen klanten ook volgens rooster meedoen met live lessen via Zoom. Zo vanuit de huiskamer meedoen met je favoriete les. Is er een app vol thuis train work-outs, is er een uitleenservice van o.a. gewichten, steps en barbels. Zijn er video’s opgenomen zodat de klant op ieder gewenst tijdstip een les kan starten. Maar daar bleef het niet bij.

Afgelopen zaterdag kwamen zij met Spinning@HOME!!
Emmy en Frank de diehard spinners verrast door een spinningbike aan huis te bezorgen. Het leek wel of zij voor één dagje Sinterklaas waren zo blij dat de klanten waren bij het in ontvangst nemen van ‘hun’ spinningbike. Met diverse virtuele lessen die online staan kunnen ze aan de slag.

En dan deze: ‘Krat je fit’
Krat je fit, wat is dat? Met de weerstand van 2 kratten bier en een stang kun je jezelf helemaal fit trainen. De slogan luidt: 0% alcohol 100% FIT. Kijk gauw op www.thechariot.nl/kratjefit voor alle info. Vanaf nu te verkrijgen bij The Chariot om met weerstand thuis te kunnen trainen. Exclusief te verkrijgen bij de aangesloten clubs van http://www.exclusievesportcentra.nl

Laat die zweetdruppels maar komen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven