UNO’21 start samenwerking met mini-pups

BORCULO – UNO’21 (Uut Naoberschap Ontstoan) is de nieuwe naam voor het samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen EGVV, GSV’63, Sc Haarlo, v.v. Noordijk en v.v. Reünie. Deze verenigingen gaan vanaf komend seizoen intensief samenwerken op het gebied van jeugdvoetbal. Dit betekent meer kinderen en dus meer voetbalplezier. Met ca. 250 jeugdleden kan ieder op zijn/haar eigen speelniveau worden ingedeeld. De aftrap voor de allerkleinste jeugd, ook wel “mini-pups” genoemd, zal gegeven worden op 20 maart a.s. in Haarlo, vervolgens op 27 maart in Geesteren, 3 april in Gelselaar en op 10 april in Borculo.

“Tijdens deze 4 zaterdagochtenden verwelkomen wij jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar om kennis te maken met voetballen. De 4 sessies staan onder leiding van enthousiaste ervaren trainers, waarbij kennismaken met de bal, speelplezier en samen buiten bezig zijn de belangrijkste ingrediënten zijn. Na afloop is er voor iedereen wat lekkers”. Laat Werner Hofman namens UNO’21 weten. 

Meetrainen op 1 of meerdere ochtenden is gratis en geheel vrijblijvend.
Aanmelden kan eenvoudig via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven