Verrassend Eibergen Box: Trekking Diamanten Box LIVE op Nieuws uit Berkelland

EIBERGEN – Ondernemers en verenigingen in Eibergen hebben de handen ineen geslagen om winkels, die noodgedwongen gesloten zijn en ook andere ondernemers die het zwaar hebben, een hart onder riem te steken. Met de Verrassend Eibergen Box konden mensen de afgelopen weken een box, gevuld door de ondernemers uit Eibergen, kopen. De koper steunt hiermee direct zijn of haar favoriete lokale ondernemer én  maakt zich jezelf of iemand anders heel erg blij! Onder het motto “Samen moeten we het doen” zijn er ook verenigingen en stichtingen aangesloten. Ze willen graag iets betekenen voor de bedrijven, die tevens weer belangrijk zijn voor de verenigingen. “We hebben met 7 ondernemers en 1 medewerker van Profile Bleumink (Wouter Emsbroek) deze actie uitgewerkt”. Zegt Madelon Kuijk.  “Het is een succes geworden door de samenwerking tussen de ondernemers, belangeloze steun van supermarkten, draagvlak vanuit de sportverenigingen, vertrouwen van onze trouwe klanten en duidelijke communicatie met elkaar. Het zwaarste werk moet nog komen, het inpakken en bezorgen van de pakketten. Dat gebeurt in de week van 1 maart. We hebben voldoende vrijwilligers die zich aangeboden hebben, dus dat komt ook goed”.

De koper van een box kon aangeven of hij kans wilde maken op de diamanten box. Voor €1,50 extra konden ze meedoen. 312 mensen hebben zich hiervoor aangemeld. Ieder koper van een box is gekoppeld aan een ordernummer. “Deze ordernummer hebben we allemaal verzameld. Onder toeziend oog van notaris Kraayenhof gaat burgemeester Joost van Oostrum vandaag (vrijdag 27 februari) de trekking van de Diamantenbox uitvoeren”.

LIVE op Nieuw uit Berkelland.
Vanaf 9.45 uur zal de trekking live te zien zijn op de facebookpagina van Nieuws uit Berkelland. De uitzending zal worden gestart met een korte intro over de locatie waar de trekking zal plaats vinden en welke toegevoegde waarde zij hebben aan de Verrassend Eibergen Box. Daarna een kort interview aan Wouter Emsbroek, de aanjager/initiatiefnemer van de Verrassend Eibergen Box. Vervolgens zal notaris Hans Kraayenhof verwelkomt worden. Onder zijn toeziend oog zal Joost van Oostrum de trekking verrichten. 

Eerder bericht:
Verrassend Eibergen Box 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven