Actie voor Voedselbank in Eibergen


EIBERGEN – Op dinsdag 6 april staan er van 10.00 tot 11.30 uur in de consistorie van de Oude Mattheüs in Eibergen mensen klaar om producten in ontvangst te nemen voor de Voedselbank. Er is nog steeds grote behoefte aan houdbare levensmiddelen zoals blikken of potten groente, pakken of blikken soep, rijst, macaroni, enzovoorts. Ook wasmiddel en toiletartikelen als shampoo, tandpasta, douchegel zijn van harte welkom.

Wekelijkse pakketten
Met deze producten kunnen de wekelijkse pakketten van de ongeveer 380 cliënten worden aangevuld. De organisatoren van de actie zijn heel blij dat veel mensen de weg naar de consistorie weten te vinden. In februari konden er maar liefst achttien goedgevulde kratten naar Lichtenvoorde worden gebracht, in maart dertien. Zij hopen dat iedereen wil helpen om deze maand ook weer voor een flinke opbrengst te zorgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven