Herhaalde oproep om biebboeken in te leveren

BERKELLAND –  De Bibliotheek Oost-Achterhoek riep twee weken geleden al haar leden op om zoveel mogelijk boeken in te komen leveren. Dat inleveren was een succes, maar nog steeds bivakkeert een groot deel van de biebcollectie bij de leden thuis. Dus wordt de actie herhaald en komt er weer een extra inleverdag voor Borculo, Ruurlo en Neede, de plekken waar geen inleverbus is. Donderdagmiddag 18 maart zijn de deuren van deze drie vestigingen opnieuw geopend, speciaal voor het inleveren. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om in te leveren tijdens de afhaalperiodes van de verrassingstasjes en gereserveerde boeken, ook voor alleen inleveren.

Waarom inleveren?
Al ruim twee maanden zijn de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek gesloten. Gelukkig kunnen biebleden hun leeshonger toch stillen door middel van het afhalen van boeken. Echter… de kasten raken leger, waardoor het steeds moeilijker wordt om voor andere klanten aantrekkelijke afhaaltasjes te maken. Daarnaast bestaat de kans dat op het moment dat de vestigingen weer mogen openen er enorme stapels tegelijk ingeleverd gaan worden. Daarom roept de Bibliotheek Oost-Achterhoek haar leden op om bibliotheekboeken te komen inleveren.

Inleveren tijdens Coronasluiting in de gemeente Berkelland
Het inleveren tijdens deze coronaperiode kan als volgt:
• In alle vestigingen: Inleveren tijdens ophalen tasje AfhaalBieb en ReserveerBieb.
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is het mogelijk om tussen 15.00 en 16.30 uur boeken in te leveren, ook als er geen tasjes afgehaald worden.
• In Eibergen: Inleveren in de inleverbus.
In Eibergen kan er elk moment van de dag (24/7) ingeleverd worden in de inleverbus.
• In Borculo, Ruurlo en Neede: In deze drie vestigingen kan er donderdagmiddag 18 maart van 13.30-17.30 uur (extra) ingeleverd worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven