Op zoek naar een maaltijdservice? Je vindt het op Berkellandwijzer.nl

BERKELLAND – Lukt het moeilijker om zelf te koken? Naast afhaalmogelijkheden van verschillende (horeca) ondernemers kun je ook maaltijden aan huis bezorgd krijgen. Veel lokale (horeca) ondernemers staan in deze tijd maar al te graag voor je klaar om een lekkere maaltijd te bereiden die je kunt afhalen of laten bezorgen. Op http://www.kooplokaalberkelland.nl en http://www.achterhoekbezorgt.nl/berkelland vind je wat in Berkelland allemaal kan en mogelijk is. Ben je op zoek naar een organisatie die verse maaltijden bij je aan huis brengt? Kijk dan ook eens op http://berkellandwijzer.nl en zoek op ‘maaltijdservices’. Je vindt daar een overzicht van (lokale) organisaties die wekelijks maaltijden bezorgen. Dit zijn warme maaltijden of koelverse maaltijden.

Berkellandwijzer.nl is de online, sociale wegwijzer van Berkelland. Op deze website vind je antwoord op heel veel vragen over welzijn, gezondheid, wonen, zorg, werk, meedoen en geldzaken. Ook lees je over praktische adviezen, lokale activiteiten en een overzicht van organisaties en verenigingen die je verder kunnen helpen.

Meer weten? Ook een vermelding op Berkellandwijzer.nl?
Berkellandwijzer.nl is een initiatief van de gemeente Berkelland. De gemeente is continu bezig om deze website te verbeteren, mis je informatie of wil je als organisatie vermeld worden, heeb je suggesties? Laat het weten en stuur een e-mail naar de redactie van Berkellandwijzer: [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven