De Zonnebloem Eibergen trakteert haar gasten opnieuw met Pasen

EIBERGEN – De Zonnebloem afdeling Eibergen trakteerde haar gasten op een mooie paasattentie. Voor de zesde keer op rij in deze coronatijd werden de Zonnebloemgasten uit Eibergen met een attentie verblijd. Of het nu ging om de thuiswonende gasten, of gasten, die (tijdelijk) in een verzorgingshuis woonden, alle bijna honderd deelnemers kregen zo’n mooie glazen bonbonnière gevuld met chocolade eitjes en voorzien van fleurig kaartje met het Eibergse Ei erop.

Ideeën voor leuke activiteiten
Ook mevrouw Centen, die tijdelijk in het verzorgingshuis De Pronsweide was opgenomen, was blij verrast met de paasattentie. ‘Heb ik wat lekkers om te smikkelen hier!’ was haar enthousiaste reactie. Met dank aan de medewerking van de cliënten van Parlijn Zorgorganisatie, die deze glazen schalen feestelijk hebben ingepakt. De organisatie lag in handen van de activiteitencommissie de Zonnewijzers en vrijwillig(st)ers van De Zonnebloem zorgden dat de attenties voor de Pasen op de juiste plek werden bezorgd. Hoe leuk en gewaardeerd deze Zonnebloemacties ook zijn bij de gasten, iedereen hoopt toch dat we weer ‘gewoon’ bij elkaar kunnen komen. Allerlei ideeën voor leuke activiteiten liggen al lang op de plank te wachten tot het weer kan en mag. Want de behoefte om weer gezellig bij elkaar te komen is heel groot. Hopende dat het binnenkort weer mogelijk zal zijn.


Voor meer info over het werk van de Zonnebloem en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Frieda van Enk, 0545 – 477 815 of stuur een mail naar: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven