Opendag Toeristisch Informatie Borculo


BORCULO – Toeristisch Informatie Borculo (TIB/VVV) opent haar deuren weer voor publiek. Vanwege de corona-maatregelen was het informatiepunt geruime tijd gesloten. Om belangstellenden extra gelegenheid te geven een kijkje te komen nemen, is er zaterdag 1 mei van 10.00 tot 13.00 uur een open huis. De toeristische activiteiten in Borculo hebben het afgelopen jaar nagenoeg stilgelegen. Musea waren gesloten, de brandweerauto’s van het museum bleven in de garage en de Berkelschippers moesten hun boot noodgedwongen aan de kade houden. Dit was een groot gemis voor toeristen en inwoners van Borculo.

Vanaf nu kunnen de bekende arrangementen weer worden geboekt. Zo is het mogelijk een rondrit met de brandweerauto te maken, met de Jappe op de Berkel te varen en zijn musea te boeken. Dit alles, onder voorbehoud van overheidsmaatregelen in verband met corona, naar verwachting vanaf 1 juni. Om verzekerd te zijn van een plek, is het dus nu al mogelijk te boeken.

Zaterdag 1 mei zijn de vrijwilligers van TIB/VVV aanwezig om iedereen wegwijs te maken in alle mogelijkheden die er in Borculo zijn om er even heerlijk uit te zijn. Iedereen is welkom in het TIB/VVV-kantoor annex winkel aan de Hofstraat 5 (Brandweermuseum) waar iedereen met inachtneming van de corona-regels wordt geholpen.

Meer informatie op http://borculobruist.nl of kijk Facebook, Toeristische Informatie Borculo/VVV.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven