v.v DEO kleurt één dag Oranje


BORCULO – Het normaal rood-wit-blauwe Sportpark Dijkhoek was vandaag omgetoverd tot een waar Oranje-Paradijs. Het Jeugdbestuur van v.v. DEO organiseerde namelijk het door de K.N.V.B. geïnitieerde Oranjefestival: spelers en speelsters van het Nederlands Elftal laten de Borculose kinderen voetballen als leeuwen en leeuwinnen. Middels een gevarieerd voetbalcircuit waanden alle kinderen zich even als een speler van het Nederlands Elftal.

Lowietje de Oranjeleeuw
Deze dag was bedoeld voor zowel leden als niet-leden, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Meer dan 120 kinderen begonnen het programma uiteraard met het Wilhelmus, waarna op het hoofdveld het echte voetbal kon gaan gebeuren. Uitgedost in het Oranje was het één groot voetbalfeest. Lowietje de Oranjeleeuw zorgde ervoor dat alles in goede banen verliep en motiveerde daarbij de spelers en speelsters. Na afloop werd er een certificaat uitgegeven aan alle deelnemers, een oorkonde die door de bondscoaches Frank de Boer en Sarina Wiegman was ondertekend. Van de vereniging kregen de kinderen nog een ijsje en een DEO-fluitje.

“Het was weer een echte Diekhookse beleving!! We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en hopen van harte dat we de volgende keer ook weer ouders en andere belangstellenden mogen verwelkomen. Dank aan alle vrijwilligers en COOP Borculo voor de sponsoring”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven