Voorjaars fietstocht in Beltrum


BELTRUM – Voor zondag 2 mei 2021 heeft het Noasman een fietsarrangement samengesteld door de prachtige natuur van de Oost Achterhoek De tocht gaat via Borculo, Barchem en Ruurlo terug naar Beltrum en is 45 km lang. Halverwege is een rustpunt voor een kop koffie- thee to go en ter plekke is een toiletgelegenheid aanwezig. De fietstocht wordt volledig uitgepijld zodat verdwalen niet mogelijk is. Onderweg zijn voldoende bankjes om uit te rusten en te picknicken.

Deelnemers moeten zich houden aan de geldende corona richtlijnen, fietsen op eigen gelegenheid en deelnemers met gezondheidsklachten moeten helaas worden geweigerd. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur bij start- en eindpunt Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum. Na afloop is men welkom op het terras van Het Noasman, waar voldoende ruimte is.

De kosten zijn inclusief fietsroute , koffie/ thee to go en wat lekkers voor onderweg € 5,00. Reserveer kan via http://www.noasman.nl, uiterlijk 1 dag van te voren en men dient een tijds indicatie aan te geven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven