Arjan Nijland 25 jaar bij Scheers & Roes Makelaars


NEEDE – Arjan Nijland is al 25 jaar in dienst bij Scheers & Roes Makelaars. De corona beperkingen belemmerde niet dat Arjan flink in het zonnetje werd gezet. “Als collega Arjan Nijland zijn 25 jarig jubileum viert bij Scheers Roes Makelaars, willen de collega’s hem natuurlijk persoonlijk feliciteren!”. Laat Scheers & Roes Makelaars weten. “Als dat niet gezamenlijk gevierd kan worden, dan nemen we Arjan en z’n gezin mee op felicitatie-tour langs alle collega’s. En dat wel in een hele speciale auto. De collega’s stonden klaar met verrassingen, de vlag in de top, versierde opritten en hartelijke felicitaties. In de avond werd het heerlijke borrelpakket geopend en gezamenlijk via Teams geproost. Arjan, van harte gefeliciteerd”.

Foto’s: Scheers Roes Makelaars

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven