Bella zoekt een nieuw huis


BORCULO – De redactie van Nieuws uit Berkelland werd benaderd door  Jojanneke van Puffelen – Meyran uit Borculo. Samen met  Jacco en Marloes van Hondengedragscentrum Oost roept zij de hulp van onze nieuws site in. Graag stellen wij jullie voor aan Bella, deze pracht hond zoekt een nieuw huis. Interesse? Lees hier onder het volledige verhaal.

Onze lieve, lieve Bella!
Ze is een kruising Bull Mastiff met Old Englisch Bulldog. Op 11 mei vorig jaar is ze geboren, alweer bijna 1 jaar oud. Ze is met 10 weken bij een gezin gekomen met een Franse Bulldog. Helaas ging dat niet goed in huis en verblijft ze momenteel bij ons. We werken dagelijks met haar en wat we vooral zien is een super enthousiaste en onwijs lieve hond! Ze heeft wel karakter en kan echt eigenwijs zijn, maar haar blijheid maakt dat vaak allemaal weer goed. Ze had in het begin wel erg veel spanning, maar dat kan dan ook niet anders. Die spanning is inmiddels wel weg.
Image

We moeten haar wel remmen in haar enthousiasme want ze kan daar wel in doorslaan. Structuur en duidelijkheid is daarom wel erg belangrijk. Logisch natuurlijk ook met een puber van 1 jaar!
Bij elke hond van die leeftijd is dat nodig. Dingen die ze al super goed onder de knie heeft, is het aan de lijn lopen, alleen thuis zijn en het super lief zijn naar mensen! Ook met de meeste honden gaat het prima. Omdat ze wel een verleden heeft, gaan we haar niet plaatsen bij andere (kleine) honden. Bella is ook geen erfhond, ze zoekt echt een warme mand in huis.

Bent u op zoek naar een nieuw maatje? Een grote, flinke, blije hond? Weet u ook goed om te gaan met honden? Geeft u de hond structuur, ritme en grenzen? Neem contact met ons op via : [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven