BMAC Mamola Lentetoertocht


BORCULO – Op zondag 30 mei 2021 organiseren BMAC Borculo en Mamola Motoren de Lentetoertocht. De tocht kan in twee afstanden gereden worden (148 of 221 kilometer) en voert door het grootste deel van Gelderland en een prachtig stukje Achterhoeks landschap. Motorrijders kunnen starten tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld). De deelnemers worden (indien de coronaregels dat toelaten) ontvangen met een kop koffie of thee welke ze buiten kunnen nuttigen, en hebben de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.

Op 29 mei staat op de website up to date informatie over de gang van zaken voor 30 mei. Toerleden van BMAC Borculo hoeven zich niet aan te melden, zij krijgen de route per e-mail toegestuurd in de week voor het evenement.

Niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link. Ook zij krijgen dan de route in de week voor het evenement per e-mail toegestuurd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven