Christa Meulenveld 40 jaar badjuffrouw

RUURLO/BORCULO – Zaterdag 8 mei  is Christa Meulenveld al 40 jaar badjuffrouw. Achter de schermen is de afgelopen tijd veel geregeld om haar vandaag in het zonnetje te zetten. We nemen je even mee in deze dag.

Vanmorgen om 07:30 begon haar dag op het voor haar versierde zwembad De Meene in Ruurlo, kort daarna begonnen alle verrassingen.  

Van 09:00 tot 11:15 werd ze tijdens de zwemlessen voor A/B/C verrast door de kinderen uit deze zwemgroepen. Juf Christa kreeg mooie bloemen en diverse cadeautjes, de kinderen kregen na de zwemles een zakje snoep. Ook kreeg ze een nieuwe badjas met de tekst: Badjuf Christa.

Om 11:30 kwamen De Bikkels haar verrassen, wat vond ze dit geweldig. Na een korte speech van zowel één van de moeders als het bestuur van Borculo sprongen enkele Bikkels met Christa het water in.Na dit alles vond er nog een bijeenkomst plaats. Hierbij was het bestuur en personeel van het zwembad aanwezig, ook kwam als verassing de familie nog langs om Christa te verrassen. Wat was ze hier weer van ontdaan.

Wat heeft ze een geweldige dag gehad. Een dag vol met liefde, cadeautjes en heel veel tranen. Ze heeft genoten! Ze bedankt iedereen voor deze mooie dag en de komende weken is haar huis mooi gevuld met cadeaus en bloemen.

Op naar de 50 jaar

 

Foto’s Jaime Lebbink

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven