Debuutroman ‘Onder mijn huid ~ Voor altijd verbonden’ van Stefanie Kruizinga uit Neede


NEEDE – Het indringende debuutroman over narcistisch misbruik geschreven door Stefanie Kruizinga; Onder mijn huid ~ Voor altijd verbonden is vanaf Juli 2021 online te koop. Het boek maakt pijnlijk duidelijk dat iedereen slachtoffer kan worden van (narcistisch) misbruik en huiselijk geweld. De hoofdpersonage Lotte vertelt hoe het geweld er bijna ongemerkt insluipt en hoe je binnen no time klem kan komen te zitten in een web van leugens en manipulatie. De schade die wordt aangericht is vaak niet te overzien en soms onherstelbaar. Dit boek shockeert & informeert, doorbreekt taboes en creëert inzichten. Het is een verhaal dat gaat over (zelf)liefde, overleven en uiteindelijk de kracht vinden om voor jezelf en je kinderen te kiezen.

Voor meer informatie over het boek en (pre) order; kijk op http://www.stefaniekruizinga.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven