Drie succesvolle Clubvoetbaldagen bij Sportclub Neede


NEEDE – Afgelopen maandag, dinsdag en woensdag hebben Devin Siemerink en Bram Wansink, stagiaires van de opleiding Sport en Bewegen ROC van Twente, Clubvoetbaldagen bij SP Neede georganiseerd. Dit was een onderdeel van hun examen. Tijdens deze drie dagen hebben de deelnemers training gehad van jeugdtrainers van Sportclub Neede. De deelnemers zaten alle dagen in hetzelfde groepje met een vaste trainer. Tijdens de Clubvoetbaldagen hebben de deelnemers een wisselend programma gevolgd op het gebied van voetbaltrainingen. De dagen duurden van 10:00 tot 16:00 uur. Met inloop vanaf 08:45 uur.

De deelnemers konden iedere dag prijzen winnen bij verschillende activiteiten, zoals
– Een penaltybokaal
– Een voetbalbingo
– Shout out

Op de tweede dag werden de deelnemers verdeeld in 6 teams. Elk team probeerde zich te plaatsen voor een poule op dag drie. Op dag drie werd er in de middag eerst in een poule gespeeld, vervolgens werden er finale rondes gespeeld met uiteindelijk een nummer 1, 2 en 3.

De organisatie spreekt haar dank uit naar de trainer die geholpen hebben tijdens deze Clubvoetbaldagen en hoopt dat de deelnemers drie leuke dagen hebben gehad. 

Foto’s: Sportclub Neede

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven