Esther’s Mini-Crea Bieb Eibergen


EIBERGEN – Deze Mini-Crea Bieb staat vanaf Eerste Pinksterdag (23 mei) aan de achterkant van het huis aan de Scholten Hofmansbrink 18 Eibergen, aan het fiets- en voetgangerspad van de Rekkenseweg. Op Google maps wordt de bieb aangemeld. Kom je met de auto, dan parkeer je in de omgeving en loop je een stukje het voetgangerspad op. (Sowieso mooi om daar in de omgeving te wandelen;)

“Ik ben met deze Creatieve Mini Bieb begonnen, omdat ik het belangrijk vind, kinderen en volwassenen meer aan het lezen te krijgen. Veel mensen hebben thuis boeken liggen waar ze niets meer mee doen, zo kunnen we elkaar helpen. Daarnaast kan ik het mooi combineren met mijn creatieve bezigheden, vandaar dat je in de kast soms ook wat leuke dingen vindt, zoals EB-Art canvas schilderijtjes, geverfde stenen, planten stekjes en t.z.t Geocaching. Ook Kei Tof AH stenen zijn uiteraard welkom, alleen maar leuk!”. Zegt Esther Bekker.

Voel je vrij om 1 of meerder boeken/strips/tijdschriften te lenen, te ruilen voor een eigen boek, te schenken of gewoon te houden. Er komen ook kinderzwerfboeken in de kast, met de bedoeling deze te lenen of ergens te laten zwerven. Maar denk ook aan de medemens, en neem geen tassen vol mee waardoor anderen voor een lege bieb staan. Daarom het liefste maximaal 3 boeken per persoon, ruilen mag zo vaak als je wil. Veroorzaak geen overlast voor buurt en omgeving, en houd het netjes. Doorverkoop van de boeken wordt niet gewaardeerd, ze worden ook voorzien van een stempel. Er ligt ook een gastenboekje in de bieb, voel je vrij een berichtje achter te laten. Esther lees ze heel graag.

Boeken schenken? Hartstikke leuk! Je mag ze brengen/neerleggen bij de Scholten-Hofmansbrink 18, Eibergen, of evtueel in een tas over de schutting neerleggen. Meteen ruilen mag ook in de kast zelf gebeuren.

Bijna alle boeken zijn welkom, maar de volgende boeken liever niet;

  • Boeken die oud en vergeeld zijn of met vlekken of scheuren.
  • Boeken waarin geschreven is.
  • Hele Oude kookboeken
  • Encyclopedie                             

Heb je vragen, wil je wat overleggen, stuur dan een berichtje naar Esther Bekker via [email protected]. Meer info op facebook

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven