Geslaagde kennismaking spelers UNO’21

BORCULO – Zaterdag 15 mei heeft de allereerste kennismaking plaatsgevonden met alle jeugdspelers van Sportclub Haarlo, GSV ’63 , EGVV, v.v. Reünie en v.v. Noordijk.
De grote voorbereiding om UNO’21 van de grond te krijgen is gedaan, nu is het aan de spelers om kennis te maken met elkaar en te gaan samenwerken.

Alle jeugdspelers hebben zaterdag in leeftijdsgroepen getraind als voorbereiding op het seizoen 2021/2022.  Zij zullen vanaf nu zaterdags op diverse complexen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met elkaar en samen te trainen. Ook voor de trainers is dit een mogelijkheid om te zien welke spelers er zijn en welke teamindeling het beste zal passen bij de spelers.
UNO’21 wil alle spelers kwalitatief goede trainingen bieden, passend bij zijn/ haar niveau.

De opkomst was groot en de sfeer onder de spelers was geweldig. De spelers hebben gebruik gemaakt van alle velden bij Reünie in Borculo. Voor de mini-pups was het alsof ze in het stadion voetbalden, zij speelden op het hoofdveld.

De jeugd tot 13 jaar hebben onder leiding van professionele trainers een circuit training volbracht, techniek beheersen is namelijk de beste basis voor elke voetballer. Voor het harde werk kregen zij na afloop een heerlijke suikerspin om hun energie weer aan te vullen

De junioren hebben in de middag na een goede warming-up diverse partijtjes gespeeld met wisselende team samenstellingen. Ook zij konden na afloop genieten van fris en frikandellen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven