Pannenkoekentoernooi Reünie en GSV’63 dan nu eindelijk gehouden


GEESTEREN – De timing kon niet beter. Op zaterdag 8 mei, Nationale Molendag, heeft de jeugsdsamenwerking van v.v. Reünie en GSV’63 eindelijk het uitgestelde ‘Pannenkoekentoernooi’ kunnen organiseren. Met echt pannenkoekenmeel van de Geesterese molen, Oerdorp en de boodschappen van Coop Borculo, zijn er ongeveer 450 pannenkoeken gebakken. Daarnaast hebben 20 ouders en trainers van de mini-pupillen, pupillen en junioren laten weten dat ze heerlijke pannenkoeken kunnen bakken. “We willen deze geweldige pannenkoekenbakkers, namens de organisatie en de kinderen heel erg bedanken voor hun hulp. Zonder jullie hadden we niet alle jeugdleden kunnen voorzien van heerlijke pannenkoeken”.

Alle jeugdleden konden na afloop van het toernooi buiten aan de stapels pannenkoeken beginnen. “De pannenkoeken mochten we serveren op het serviesgoed van Café Restaurant Zalencentrum Baan. Hierdoor hadden we vandaag een echt openlucht pannenkoekenrestaurant”.

De spelers hebben het druk want volgende week zaterdag staat de eerste kennismaking van alle jeugdleden voor UNO ’21 op het programma. Er zal in leeftijd blokken getraind worden bij voetbalvereniging Reünie. 

Foto’s: Reünie/GSV 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven