Schoonheids- en Pedicuresalon De Lelie al 25 jaar een begrip in Eibergen


EIBERGEN – Op 1 april 1996 startte Susan ter Woord Schoonheids-en Pedicuresalon De Lelie aan de J.W.Hagemanstraat 20 in Eibergen. Dat betekent dat Susan haar jubileum viert dit jaar, alsof dat nog niet genoeg is heeft ze met haar bedrijf ook nog eens een verhuizing achter de rug. Wij zochten haar op en vol enthousiasme liet de in Eibergen geboren en getogen Susan haar gloednieuwe salon aan ons zien.

 Diverse parfumerieën en schoonheidssalons
Susan is Eibergse, ze woont er al sinds haar geboorte, groeide erop en heeft er nu al 25 jaar een onderneming. Susan ging na het behalen van haar havodiploma de opleiding Geïntegreerde Dagopleiding voor Lichaamsverzorgende Beroepen (GDLB) volgen in Hengelo. Nadat ze deze opleiding had afgerond heeft de gewerkt bij diverse parfumerieën en schoonheidssalons. Vervolgens vond Susan het tijd worden om op eigen benen te staan. Ze kocht het pand aan de J.W.Hagemanstraat 20. Haar vader en man staken de handen flink uit de mouwen, waardoor Susan op de locatie wonen en werken kon combineren. 

Voornaam
Schoonheids-en Pedicuresalon De Lelie was een feit. De naam van de salon is afgeleid van Susan haar voornaam: deze naam betekent Lelie en dit staat symbool voor o.a. zuiverheid en reinheid en dit past dan ook goed bij haar werkzaamheden en uitstraling die Susan haar bedrijf wil meegeven. “Na twee jaar groeide het bedrijf zo, dat ik kon uitbreiden met het aannemen van personeel. Sinds 2004 is Joyce Vaags mijn vertrouwde medewerkster in de salon”.

Verhuizing
“In mei 2018 hebben we het huis aan de J.W.Hagemanstraat 43 kunnen kopen en na wederom een zeer intensieve verbouwing van zowel het huis als het bijgebouw dat we tot Schoonheids-en Pedicuresalon hebben kunnen realiseren, is de salon sinds 11 mei 2021 gevestigd op deze prachtige locatie met een geweldige ambiance”. Verteld Susan met gepaste trots. “Hier kan ik wederom wonen en werken combineren. Het is voor mij een weloverwogen, maar goede, keuze geweest om te kiezen voor een nieuwe locatie. Het voelt voor mij het juiste moment om met de salon te verhuizen naar deze locatie en daar verder te gaan ontwikkelen en de cliënten in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Een andere sfeer, nieuwe kennis en inzichten, in een wereld vol uitdagingen. Ik zal met plezier toezien hoe Schoonheids-en Pedicuresalon De Lelie in de toekomst verder kan groeien en nog mooiere dingen mag gaan beleven”.

Susan is opnieuw veel dank verschuldigd aan haar vader en man die wederom veel uren staken in de verbouwing van het pand. “Samen met mijn vader en man heb ik deze salon in het nieuw pand zo mooi weten te realiseren”. Helaas is het in verband met de Corona maatregelen op dit moment niet mogelijk om een ‘Open Huis’ te geven, maar Susan hoopt dit in de nabije toekomst alsnog te kunnen doen, om op deze manier iedereen de gelegenheid te geven om de salon te kunnen bekijken.

Nieuw in het assortiment
In de nieuwe salon zijn zowel Joyce als Susan werkzaam als schoonheidsspecialiste en pedicure. “Wij zijn gespecialiseerd in onder andere huidverzorging en huidverbetering, elektrische epilatie (definitieve manier van ontharen), pedicure, manicure en make-up en Visagie. In onze salon werken wij met merken als Medex Bio Science Cosmetics, Charlotte Sophie Make-up, Xenymphus Welness & Spa, Mavala hand- en nagelverzorging, MARC INBANE natural tanning spray en Wally Parfums”.  Dit laatste merk heeft Susan sinds kort aan haar assortiment kunnen toevoegen. “Wally Parfums is Italiaans vakmanschap sinds 1925 in combinatie met natuurlijke geurstoffen leiden tot exclusieve composities. Voor iedereen die houdt van verfijnde, elegante parfums, biedt dit familiebedrijf een verscheidenheid aan mooie geuren en producten”.

Susan straalt en is erg tevreden, niet alleen over de recente verhuizing, maar over alles wat ze de afgelopen 25 jaar heeft bereikt. “Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in Schoonheids-en Pedicuresalon De Lelie de afgelopen 25 jaar en ik hoop nog weer heel veel cliënten te mogen ontvangen aan de J.W.Hagemanstraat 43 te Eibergen”.

Alle informatie over Schoonheids-en Pedicuresalon De Lelie vind je op de website: http://www.delelie-eibergen.nl

Foto’s: Rosan Waanders

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven