Tabak en Wijn en Zo in Borculo


BORCULO – In het mooie Berkel stadje Borculo vinden we, aan de markt, het leuke winkeltje Tabak en Wijn en Zo, Gea Berendsen heeft daar een klein hoekwinkeltje waar je wordt verrast met grappige hebbedingetjes en leuke cadeaus. Zo bestaat het assortiment uit Achterhoekse producten zoals sokken, slabbetjes, kentekenplaten en nog veel meer met het inmiddels bekende Achterhoekse vlag logo erop. Maar ook een mooie wijn van Wijnhoeve Kunneman ontbreekt niet in het assortiment net als rookwaren zoals sigaretten, sigaren, tabak en longfiller. Of die prachtige wenskaart voor Moederdag, Vaderdag een jubileum of om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Ook verkoopt Gea handgemaakte kaarten voor de stichting Oost Europa Zending (OEZ).

Vaste klanten
Bij Gea in de winkel komen veel vaste klanten, die ze al lang kent. Velen komen hun geluk beproeven met een Staatslot, de lotto, toto of een kraslot, waarmee ze hopen op dat ene winnende lot of die prachtige prijs. Ook is Gea een pakketservicepunt voor DHL. Wil je een mooie wandeling of fietstocht maken dan verkoopt Gea hiervoor de routekaarten. Gea steunt vele goede doelen, ze is inzamelpunt voor plastic doppen voor de KNGF. Mobieltjes voor de stichting Opkikker en cartridges en toners worden ingezameld voor Kika en kraampakketten voor OEZ (een kraamafdeling van het ziekenhuis in Beregowo in Oekraine).

Boekentafel
Binnenkort komt er in de winkel een boekentafel, met de meest actuele populaire boeken. Daarnaast komt een zuil, dat mocht jouw gezochte boek er niet bij zijn je in het magazijn kan kijken en je de andere dag je boek kan ophalen of deze bij jouw op de deurmat valt. Maar in de zuil is nog veel meer te vinden zoals kantoorartikelen en een groot speelgoedmagazijn met speelgoed voor jong en oud. Ben je op zoek naar een leuk gezelschapsspel of die prachtige legpuzzel kijk eens in de zuil, bestel en binnen één dag is het bij jouw thuis of kan je je pakketje ophalen in de winkel.

Originele cadeaus
Kom kijken en je verbazen over de leuke persoonlijke of originele cadeaus, zoals bijvoorbeeld de Trobla, een akoestische geluidsversterker van hout voor je mobiel. Gea zal je graag helpen en een gezellig praatje met je maken. Bij haar is de klant nog echt koning. En als je iets zoekt wat ze niet heeft, zal ze een leverancier bellen om het voor je te verkrijgen. Alle dingen in de winkel bij Gea zijn kwaliteitsproducten, want Gea wil alleen maar topproducten met een goede prijs kwaliteitverhouding in haar winkel.

Voor meer informatie kijk eens op de facebookpagina van Tabak en Wijn en Zo, of loop even binnen in het leuke winkeltje van Gea het zit aan de Veemarkt 4 in Borculo en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Door Willy Kok

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven