Ap en Jo te Nahuis-Voortman 60 jaar getrouwd


EIBERGEN – Het is een heugelijke dag vandaag voor Ap en Jo te Nahuis-Voortman uit Eibergen. Het echtpaar is vandaag, donderdag 3 juni, namelijk 60 jaar getrouwd. Van een groot feest komt het vandaag in verband met de corona maatregelen niet. Toch wilden de kinderen dit moment van Ap en Jo niet zomaar voorbij laten gaan. Ze vroegen de redactie van Nieuws uit Berkelland om het echtpaar in het zonnetje te zetten. Dat doen we natuurlijk graag, want een 60-jarig huwelijk blijft bijzonder natuurlijk.

Erika Klein Kranenbarg uit Ruurlo bezocht Ap en Jo vorig jaar voor haar fotoserie tijdens de eerste corona lockdown. In Erika haar boek staan Ap en Jo uitgelicht. Erika was geen onbekende van hen. In het boekje lezen we dat Ap en Jo Erika kennen uit haar majorettetijd bij Muziekvereniging Euphonia, ondanks dat Ap zelf geen instrument bespeelde was hij toch jaren lang lid van de muziekvereniging, hij verrichte er allerlei hand- en spandiensten.

Ap is geboren in de buurtschap Avest bij Beltrum, Jo in Houthoek bij Eibergen. Inmiddels wonen ze al jaren in Eibergen, daar waar ze vandaag het 60-jarig huwelijk vieren. Ap en Jo ook namens de gehele redactie van harte gefeliciteerd met deze bijzonder dag!

Foto 60 jaar: Familie Nahuis
Zwart-wit foto’s: Erika Klein Kranenbarg

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven