Café de Stier gaat nu ook open

EIBERGEN – De terrassen mogen sinds een paar weken weer open. Tot op heden bleef het echter stil op het terras van Café de Stier in Eibergen. Ondernemer Sander Haafkes vond het niet gepast zijn terras te openen terwijl de ziekenhuis bezetting steeg. Haafkes haalde daarmee het landelijke nieuws. Nu de Corona afdelingen in de ziekenhuizen leeg stromen en er opnieuw versoepelingen voor de horeca aankomen, heeft Haafkes besloten om ook zijn horeca gelegenheid weer te openen. Hieronder zijn bericht op Facebook:

“De Stier gaat weer los!

Vanaf donderdag 3 juni 14.00 uur willen wij jullie graag weer verwelkomen op ons terras! Vanaf zaterdag mag De Stier tot 22.00 uur geopend zijn en mogen gasten weer binnen zitten, helaas nog niet aan de bar. Van woensdag tot en met zondag is De Stier geopend vanaf 14.00 uur.

Reserveren kan alleen bij aankomst. Waneer je wilt weten of er nog plaats is, kun je bellen of whatsappen met Sander (06 407 422 49).

Bedankt voor de vele opwaarderingen van de klantenkaart. Tevens zijn wij dankbaar voor alle andere steunbetuigingen. Het is fijn te ervaren dat zoveel mensen De Stier een warm hart toedragen.

Woensdag 9 juni introduceert De Stier een tapaskaart. Dit weekend kan er alvast geproefd worden.

Wij hebben er zin in! Graag tot snel!”.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven