Dames sieraden, het beste cadeau voor haar

Door Redactie op 02-06-2021


BERKELLAND – Ben jij ook zo gek op sieraden? Dat is helemaal begrijpelijk. Sieraden kunnen je outfit helemaal af maken en kunnen zelfs een outfit een hele andere uitstraling geven! Sieraden zijn er tegenwoordig dan ook in ontzettend veel kleuren, maten en soorten. Wanneer je een leuke outfit draagt, zijn er eigenlijk dus altijd wel sieraden die daar mooi bij staan! Sieraden zijn daarbij ook erg leuk om cadeau te doen. Je geeft dan als het ware iemand een tastbare herinnering. Wil je meer weten over sieraden en wat de nieuwste trends zijn? Lees dan gauw verder!

Sieraden als herinnering: gouden ketting, trouwringen, of verjaardag-sieraad
Door een sieraad te geven, geef je dus als het ware een tastbare herinnering. Cadeaus zijn natuurlijk altijd leuk om te geven of te ontvangen. Als je iemand een dagje weg cadeau doet, heeft diegene daar natuurlijk ook fijne herinneringen aan. Maar het voordeel van een sieraad is dat je dit altijd bij je kunt dragen. Sieraden worden vaak gebruikt om herinneringen vast te leggen, zoals een trouwring bij een trouwdag, of een sieraad als cadeau wanneer iemand geslaagd is, of jarig is. Een sieraad is eigenlijk een bewijs van een gebeurtenis met een emotionele waarde. Sieraden geven je een speciaal gevoel! Bij het dragen van een sieraad dat je gekregen hebt, voel je je verbonden met degene die het aan je gaf. Een mooier cadeau kun je je eigenlijk niet voorstellen toch?

Kettingen
We beginnen met kettingen. De nieuwste trend op het gebied van alle sieraden, dus ook op het gebied van kettingen, is eigenlijk: more is more! Er is dus niets te gek. Het is helemaal in de mode om verschillende kettingen tegelijkertijd te dragen. Juist de combinatie van lange en kortere kettingen kan een ontzettend leuk effect geven. Ook is het prima om zowel goud als zilver te dragen. Vroeger hielden we het altijd liever bij 1 kleur, maar tegenwoordig is het juist ook in om daar vanaf te stappen en juist voor die combinatie te gaan. je kunt bijvoorbeeld denken aan de combinatie van een choker, met een langere ketting. Een choker is een ketting die vrij strak om de nek wordt gedragen. Er zijn verschillende kleuren en materialen wat betreft de choker: je hebt ze bijvoorbeeld in kant, maar ook in suède en leer. Daarnaast kun je de choker goed combineren met bijvoorbeeld diamanten en parels. Een andere soort ketting die helemaal in is, is de schakelketting: een mooie zilveren of gouden ketting voor dames. Deze ketting is opgebouwd uit kleine schakeltjes, die met elkaar zijn verbonden. Het zijn eigenlijk rondjes of vierkantjes die in elkaar zijn gehaakt en met elkaar worden afgewisseld. Deze ketting is goed te combineren met andere kettingen, bijvoorbeeld met een parelketting, een prachtige ketting. Een parelketting is een heel romantisch cadeau om te geven. Een parelketting is goed te zien om de nek, en is dus altijd te zien wanneer een vrouw deze om heeft. De parels vallen daarbij best op, dus het is eigenlijk een hele speciale ketting. Zoals je kunt lezen is het dus de trend bij kettingen dat niks te gek is! Durf lange en korte kettingen af te wisselen met elkaar, draag zilver en goud door elkaar en zoek een combinatie uit die leuk bij je outfit staat. Je kunt dus prima elke dag iets anders dragen wat betreft je sieraden. Handig!

Armbanden
De parelketting is goed te combineren met een parelarmband. Maar er zijn ook veel andere soorten armbanden. Van armbanden kun je eigenlijk nooit genoeg krijgen. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende armbanden die je kunt kopen: van zilveren armbanden, tot gouden armbanden, minimalistische armbanden tot unieke armbanden: voor iedereen is er wel een armband die bij hem of haar past! Te beginnen met die minimalistische armbanden, want wat zijn dat eigenlijk? Dat zijn simpele sieraden, dus zonder al te veel poespas of blinkende hangers. Het kan erg mooi staan om bijvoorbeeld verschillende minimalistische armbanden naast elkaar te dragen, maar je kunt een minimalistische armband ook heel goed combineren met bijvoorbeeld juist wat opvallende armbanden. Op die manier zorg je voor een speels effect! Verder zijn kralen armbanden ook helemaal in tegenwoordig. De naam zegt het al: dit zijn armbandjes met kralen. Zeker in de zomer is het leuk om deze soort armbanden te dragen, of om hiermee af te wisselen naast je gewone armband. Kralen armbanden zijn ook nog eens elastisch, en hierdoor zijn ze heel gemakkelijk om te dragen! Je kunt deze armbanden helemaal speciaal maken door er een bedeltje aan te hangen. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan je armband, zeker als je bijvoorbeeld een bedel aan je armband hangt met je eigen initiaal. Hoe leuk!

Oorbellen
Oorbellen zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt oorbellen in elke kleur en vorm en ze zijn er ook in verschillende materialen, zoals hout, plastic, metaal en natuurlijk goud en zilver. Voor veel vrouwen zijn oorbellen het eerste sieraad waar ze mee in aanraking komen. Veel meisjes laten namelijk op jonge leeftijd al gaatjes schieten, en daardoor hebben ze eigenlijk hun hele leven te maken met oorbellen. Bij de meeste vrouwen zie je dan ook dat ze gaatjes in hun oren hebben en verschillende oorbellen in hun collectie hebben. De prijs van oorbellen kan enorm verschillen. Zo heb je oorbellen van wel duizenden euro’s, maar er zijn ook oorbellen te koop die maar een paar cent kosten. Hierdoor zijn er oorbellen voor iedereen. Wat op het gebied van oorbellen de nieuwste trend is, is het combineren van verschillende oorbellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lange oorbellen die versierd zijn met mooie steentjes, met daarnaast kleinere oorbellen, zoals knopjes. Een andere trend is : groot! De grote oorringen zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Deze grote oorbellen geven je outfit zeker een boost.

Zilveren en gouden kettingen, armbanden, oorbellen: combineren mag!
De algemene trend voor de komende tijd is dus voor alle typen sieraden gelijk! Combineer er op los en je outfit krijg een leuke boost!

Copyright © 2021 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

N18 vanaf 13 december meerdere nachten afgesloten
ACHTERHOEK- De N18 wordt deze maand meerdere nachten afgesloten tussen Varsseveld en Lichtenvoorde. Rijkswaterstaat voert vanaf maandag 13 december on......
Lees verder »

Bestelbus in de sloot na botsing met auto in Neede
NEEDE - Een bestelbus is vrijdagmiddag, rond 13.30 uur, aan de Diepenheimseweg in Neede in de sloot beland na een botsing met een personenauto. Volge......
Lees verder »

Marktconcert De Oude Mattheüs Eibergen
EIBERGEN - Dinsdag 7 december tussen 11.30 en 12.00 uur is het Marktconcert in de De Oude Mattheüs in Eibergen. De organist Ad Krijger verzorgt het e......
Lees verder »

Achterhoekse energiecoöperatie Agem geconfronteerd met faillissement leverancier Anode
ACHTERHOEK – De Achterhoekse energiecoöperatie Agem en haar leden werden woensdag 1 december geconfronteerd met het faillissement van energieleveranc......
Lees verder »

Muzikale activiteiten in BIEBlab
BERKELLAND – Op 15 december (Ruurlo) en 22 december (Eibergen) staat BIEBlab in het teken van muzikale verhalen. In beide vestigingen begint het BIEB......
Lees verder »

Collectieve zorgverzekering van de gemeente Berkelland
BERKELLAND - In 2022 kunnen inwoners met een laag inkomen bij Menzis een collectieve zorgverzekering afnemen. Wie komt in aanmerking? Inwoners met ee......
Lees verder »

NL-Alert testbericht op maandag 6 december
BERKELLAND - NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat u waarschuwt en informeert over acute noodsituaties. Op maandag 6 december verzendt de o......
Lees verder »

Voormekaar team Berkelland staat altijd klaar voor jonge zorgers
BERKELLAND - In Berkelland zijn zo’n 800 kinderen en jongeren jonge mantelzorger (tot 23 jaar). Thuis wordt van hun meer gevraagd door ziekte of zorg......
Lees verder »

Schoorsteenbrand aan Manpadweg in Ruurlo
RUURLO - De brandweer van Ruurlo is woensdag 1 december gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Manpadweg. De melding werd om 17:34 via het P2000......
Lees verder »

Inzameling Voedselbank in Neede op zondag 5 december
NEEDE - "Wat zijn we enorm blij met alle gulle en trouwe voedselbankgevers in Neede. Mede dankzij u konden we afgelopen maand weer flink inkopen doen......
Lees verder »

Duitse vrachtwagen gestrand op de N18 bij Eibergen
EIBERGEN - Een uit Duitsland afkomstige vrachtwagen heeft maandagmorgen voor commotie gezorgd op de N18 bij Eibergen. Het voorwiel van de vrachtwagen......
Lees verder »

Lezing Sint Petersburg in Ruurlo
RUURLO – in een tijd waarin reizen niet meer zo vanzelfsprekend is biedt deze lezing van Sjoerd Kuipers op dinsdag 14 december bezoekers gelegenheid ......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen Kletskassa
NEEDE - Wat veur de kleine winkeliers heel normaal is wurdt deur de supermarkten op e bloazen of ze iets nieuws hebt oet e vonden. Het preutje met de......
Lees verder »

Fratsen oogsttied
NEEDE - September is natuurlijk de oogstmoand bie oetstek.De boeren meit nog `n leste snit van `t land. Dit joar was natuurlijk biezonder vruchtboar ......
Lees verder »

Fratsen Park De Stroet
NEEDE - Onlangs tuffen ik met onze bezorgbusse hendig deur de Beltrumse stroaten. Neet vulle volk in de beene en ik mos denken an de familie Dute en ......
Lees verder »

Fratsen gemoffel
NEEDE - Kiek ie ok voetbalwedstrieden op `t EK ?? Dan vin ik `t altied mooi um de aparte dinge te zeen. Zoas `t publiek dat zut dat ze in beeld komp ......
Lees verder »

NUB TV

film: Kijkje op de kermis in Borculo

Uit de krant

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »

Dorps Accommodatie Rietmolen bestaat 10 jaar
 RIETMOLEN – Op 29 mei was het precies 10 jaar geleden dat de Dorps Accommodatie Rietmolen, kort weg DAR, werd geopend. Rob Spikker werd in 2017 voor......
Lees verder »

Willy’s tuin column: De gratis EHBO-doos
BERKELLAND - EHBO met onkruid raar? Nee helemaal niet, je kent het alleen (nog) niet! Onkruid vind ik altijd zo negatief klinken, maar het kan ook hee......
Lees verder »

De woningnood is hoog, er is een groot tekort aan voedselbanken, maar jij kunt helpen.
BERKELLAND - Waar? Gewoon in je eigen tuin. Moeilijk? Nee hoor, kwestie van doen! Hoe? Hier en daar wat rommeltjes laten liggen, een bakje met water n......
Lees verder »