Dames sieraden, het beste cadeau voor haar

Door Redactie op 02-06-2021


BERKELLAND – Ben jij ook zo gek op sieraden? Dat is helemaal begrijpelijk. Sieraden kunnen je outfit helemaal af maken en kunnen zelfs een outfit een hele andere uitstraling geven! Sieraden zijn er tegenwoordig dan ook in ontzettend veel kleuren, maten en soorten. Wanneer je een leuke outfit draagt, zijn er eigenlijk dus altijd wel sieraden die daar mooi bij staan! Sieraden zijn daarbij ook erg leuk om cadeau te doen. Je geeft dan als het ware iemand een tastbare herinnering. Wil je meer weten over sieraden en wat de nieuwste trends zijn? Lees dan gauw verder!

Sieraden als herinnering: gouden ketting, trouwringen, of verjaardag-sieraad
Door een sieraad te geven, geef je dus als het ware een tastbare herinnering. Cadeaus zijn natuurlijk altijd leuk om te geven of te ontvangen. Als je iemand een dagje weg cadeau doet, heeft diegene daar natuurlijk ook fijne herinneringen aan. Maar het voordeel van een sieraad is dat je dit altijd bij je kunt dragen. Sieraden worden vaak gebruikt om herinneringen vast te leggen, zoals een trouwring bij een trouwdag, of een sieraad als cadeau wanneer iemand geslaagd is, of jarig is. Een sieraad is eigenlijk een bewijs van een gebeurtenis met een emotionele waarde. Sieraden geven je een speciaal gevoel! Bij het dragen van een sieraad dat je gekregen hebt, voel je je verbonden met degene die het aan je gaf. Een mooier cadeau kun je je eigenlijk niet voorstellen toch?

Kettingen
We beginnen met kettingen. De nieuwste trend op het gebied van alle sieraden, dus ook op het gebied van kettingen, is eigenlijk: more is more! Er is dus niets te gek. Het is helemaal in de mode om verschillende kettingen tegelijkertijd te dragen. Juist de combinatie van lange en kortere kettingen kan een ontzettend leuk effect geven. Ook is het prima om zowel goud als zilver te dragen. Vroeger hielden we het altijd liever bij 1 kleur, maar tegenwoordig is het juist ook in om daar vanaf te stappen en juist voor die combinatie te gaan. je kunt bijvoorbeeld denken aan de combinatie van een choker, met een langere ketting. Een choker is een ketting die vrij strak om de nek wordt gedragen. Er zijn verschillende kleuren en materialen wat betreft de choker: je hebt ze bijvoorbeeld in kant, maar ook in suède en leer. Daarnaast kun je de choker goed combineren met bijvoorbeeld diamanten en parels. Een andere soort ketting die helemaal in is, is de schakelketting: een mooie zilveren of gouden ketting voor dames. Deze ketting is opgebouwd uit kleine schakeltjes, die met elkaar zijn verbonden. Het zijn eigenlijk rondjes of vierkantjes die in elkaar zijn gehaakt en met elkaar worden afgewisseld. Deze ketting is goed te combineren met andere kettingen, bijvoorbeeld met een parelketting, een prachtige ketting. Een parelketting is een heel romantisch cadeau om te geven. Een parelketting is goed te zien om de nek, en is dus altijd te zien wanneer een vrouw deze om heeft. De parels vallen daarbij best op, dus het is eigenlijk een hele speciale ketting. Zoals je kunt lezen is het dus de trend bij kettingen dat niks te gek is! Durf lange en korte kettingen af te wisselen met elkaar, draag zilver en goud door elkaar en zoek een combinatie uit die leuk bij je outfit staat. Je kunt dus prima elke dag iets anders dragen wat betreft je sieraden. Handig!

Armbanden
De parelketting is goed te combineren met een parelarmband. Maar er zijn ook veel andere soorten armbanden. Van armbanden kun je eigenlijk nooit genoeg krijgen. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende armbanden die je kunt kopen: van zilveren armbanden, tot gouden armbanden, minimalistische armbanden tot unieke armbanden: voor iedereen is er wel een armband die bij hem of haar past! Te beginnen met die minimalistische armbanden, want wat zijn dat eigenlijk? Dat zijn simpele sieraden, dus zonder al te veel poespas of blinkende hangers. Het kan erg mooi staan om bijvoorbeeld verschillende minimalistische armbanden naast elkaar te dragen, maar je kunt een minimalistische armband ook heel goed combineren met bijvoorbeeld juist wat opvallende armbanden. Op die manier zorg je voor een speels effect! Verder zijn kralen armbanden ook helemaal in tegenwoordig. De naam zegt het al: dit zijn armbandjes met kralen. Zeker in de zomer is het leuk om deze soort armbanden te dragen, of om hiermee af te wisselen naast je gewone armband. Kralen armbanden zijn ook nog eens elastisch, en hierdoor zijn ze heel gemakkelijk om te dragen! Je kunt deze armbanden helemaal speciaal maken door er een bedeltje aan te hangen. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan je armband, zeker als je bijvoorbeeld een bedel aan je armband hangt met je eigen initiaal. Hoe leuk!

Oorbellen
Oorbellen zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt oorbellen in elke kleur en vorm en ze zijn er ook in verschillende materialen, zoals hout, plastic, metaal en natuurlijk goud en zilver. Voor veel vrouwen zijn oorbellen het eerste sieraad waar ze mee in aanraking komen. Veel meisjes laten namelijk op jonge leeftijd al gaatjes schieten, en daardoor hebben ze eigenlijk hun hele leven te maken met oorbellen. Bij de meeste vrouwen zie je dan ook dat ze gaatjes in hun oren hebben en verschillende oorbellen in hun collectie hebben. De prijs van oorbellen kan enorm verschillen. Zo heb je oorbellen van wel duizenden euro’s, maar er zijn ook oorbellen te koop die maar een paar cent kosten. Hierdoor zijn er oorbellen voor iedereen. Wat op het gebied van oorbellen de nieuwste trend is, is het combineren van verschillende oorbellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lange oorbellen die versierd zijn met mooie steentjes, met daarnaast kleinere oorbellen, zoals knopjes. Een andere trend is : groot! De grote oorringen zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Deze grote oorbellen geven je outfit zeker een boost.

Zilveren en gouden kettingen, armbanden, oorbellen: combineren mag!
De algemene trend voor de komende tijd is dus voor alle typen sieraden gelijk! Combineer er op los en je outfit krijg een leuke boost!

Copyright © 2021 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Modderfestijn in Neede
NEEDE - Op zaterdag 26 juni 2021 van 13:30 tot en met 16:30 uur organiseert Speeltuin De Berg in Neede, in samenwerking met Beweegwijs, een heus modd......
Lees verder »

Tekencursus ‘Fantastische illustratie’
 RUURLO – Op maandag 19 juli, woensdag 21 juli en vrijdag 23 juli verzorgt docent en illustrator Peter Kapritsias bij KunstKring Ruurlo een teke......
Lees verder »

Inspiratievieringen in Borculo en Ruurlo
BORCULO/RUURLO – Hartje zomer en met het gevoel van oneindige vrijheid weer op pad te kunnen. Wie wordt daar niet blij van. “We zijn blijven geloven.......
Lees verder »

Tekencursus ‘Video game karakters’ voor 8-16 jaar
RUURLO – Op maandag 12 juli, woensdag 14 juli en vrijdag 16 juli verzorgt docent en illustrator Peter Kapritsias bij KunstKring Ruurlo een mini-teken......
Lees verder »

Oud papieractie Concordia Noordijk
NOORDIJK - Op zaterdag 3 juli komen de leden en vrijwilligers van Muziekvereniging Concordia Noordijk weer oud papier ophalen in de bebouwde kom en h......
Lees verder »

Burgernetmelding: Man vermist
BARCHEM - Vanuit uit onze buurgemeente heeft de politie een burgernetmelding uitgedaan. “Vermist vanuit Barchem: dementerende,man,69jr,wit shirt,blau......
Lees verder »

Workshops gebarentaal voor biebpersoneel én klanten
BERKELLAND – De afgelopen week heeft een grote groep medewerkers van de Bibliotheek Oost-Achterhoek een workshop gebarentaal gevolgd. Deze medewerker......
Lees verder »

Kat Louie vermist in Borculo
BORCULO - De drie jarige poes Louie wordt sinds 13 juni vermist in Borculo. Louie is helemaal zwart, onderaan haar rug minder haar wat stugger. Ze ho......
Lees verder »

Definitief: Kermis Voor-Beltrum gaat door
BELTRUM - "Ut geet deur!!". Met die mededeling begint de organisatie van de kermis in Voor-Beltrum haar bericht. "De kermis in Voor-Beltrum 2021 kan ......
Lees verder »

Staring College Borculo ontvangt brugklassers nieuwe schooljaar
BORCULO - Voor het eerst naar de middelbare school. Voor zowel leerlingen als hun ouders altijd weer een spannend moment. Het Staring College aan de ......
Lees verder »

Tennisdistrict Open Borculo bij ABTC De Wildbaan
BORCULO - Na een jaar zonder toernooien, competitie en gezelligheid in en om de kantine van ABTC De Wildbaan komt het normale leven langzaam weer op g......
Lees verder »

Open vacature dag bij Holland Pharma
BORCULO - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar een bijbaan? Kom dan langs op de Open vacature dag van Holland Pharma! Om een goede im......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen Ter observatie
BERKELLAND - Ja leu ik heb `t ok al e kreggen, `t earste spuitje. Ik bun van 62 dus ik moch mienzelf anmelden. Wonder boaven wonder kon ik al noa dree......
Lees verder »

Fratsen Dummelig
NEEDE - An `t woord dummelig mos ik denken toen Rutte zich noa een wekke al neet mear kon herinneren wat e zeg had. Vrogger heb ik in `t mooie Reurle......
Lees verder »

Fratsen wetten en regels
NEEDE - Wetten en regels wurdt in disse tied sneller an e past as ooit te veuren. Veural degene die `t veur `t zeggen hebt past constant de regels en ......
Lees verder »

Fratsen aparte dinge
NEEDE - In disse wondere aparte tied van beparkingen hebt wij ok allemoale iets mear tied um te leazen. As ie vulle least wurd ie vanzelf ok luk wieze......
Lees verder »

NUB TV

KNSB Reggeborgh Marathon Inlineskaten bij RTC De Stofwolk


EIBERGEN – Zaterdag 29 mei was RTC De Stofwolk de trotse gastheer van de derde KNSB Reggeborgh Marathon Inlineskaten. Op het snelle parcours in Eibergen wisten Bart Hoolwerf bij de mannen en Berber Vonk bij de vrouwen, beide hun eerste marathonoverwinning van het seizoen te behalen. Nieuws uit Berkelland nam een kijkje tijdens deze zonovergoten zaterdag en sprak met RTC De Stofwolk voorzitter Hugo Hagemeijer en plaatselijke favoriet Casper de Gier.

Uit de krant

Willy’s tuin column: De gratis EHBO-doos
BERKELLAND - EHBO met onkruid raar? Nee helemaal niet, je kent het alleen (nog) niet! Onkruid vind ik altijd zo negatief klinken, maar het kan ook hee......
Lees verder »

De woningnood is hoog, er is een groot tekort aan voedselbanken, maar jij kunt helpen.
BERKELLAND - Waar? Gewoon in je eigen tuin. Moeilijk? Nee hoor, kwestie van doen! Hoe? Hier en daar wat rommeltjes laten liggen, een bakje met water n......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: “Vandaag eten we onkruid!”
BERKELLAND - Nee, nu niet gelijk afhaken, je kent het niet, en wat een boer niet kent…..Probeer het maar een keer, net als ik. De eerste keer dat ik e......
Lees verder »

Miha Bodytec: Kort, intensief en zeer effectief trainen
BERKELLAND - Miha Bodytec of terwijl EMS Electro Musculaire Stimulatie is een trainingsvorm waarbij er in korte tijd zeer effectief getraind kan word......
Lees verder »

Gezondheidstip FYSIO Eibergen: Lage (te)rugklachten
EIBERGEN - Sommigen krijgen het maar één keer, anderen krijgen er vaker last van en anderen hebben het herhaaldelijk: lage rugpijn. Lage rugpijn bevi......
Lees verder »