Extra kaarten voor uitverkocht Jazz Moves festival in Eibergen


EIBERGEN- Er zijn extra kaarten voor het Jazz Moves festival, dat komende zaterdag in Openluchttheater Eibergen wordt gehouden. Het festival was met 350 kaarten uitverkocht. Door de coronaversoepelingen zijn er nu 150 extra tickets beschikbaar. Er is geen negatief testbewijs nodig. Wèl wordt bezoekers gevraagd om anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Er komen extra stoelen en er zijn twee staanvakken. Het neusje van de Nederlandse jazz gerelateerde muziekscéne komt naar Eibergen. Naast Sven Hammmond, BRUUT! Fay Claassen & Cor Bakker komen gitarist Peter Tiehuis met zijn T5 band en Tollak Ollestad & The Pact naar het festival.

Nederlandse jazztop
Er komt ook een tweede podium. Dit ‘Talent Stage‘ wordt ingevuld door studenten van de jazz- en soulopleiding HKU Utrechts Conservatorium. Emma Boertien is één van deze jonge talenten. De 18-jarige Almelose werd vorig jaar tweede bij de Voice of Holland en volgt nu een opleiding in Utrecht. ‘’We hebben niet alleen de absolute Nederlandse jazztop op het festival staan, maar ook aanstormend talent. Naast pure jazz is er ook ruimte voor jazz gerelateerde stromingen. Dat maakt Jazz Moves muzikaal heel gevarieerd”, zegt Openluchttheater Eibergen. Sven Hammond sluit het festival af. De band rond Hammond-toetsenist Sven Figee is onder meer de muzikale sidekick van Matthijs van Nieuwkerk zijn tv-program ‘Matthijs Gaat Door’. In verband met de coronacrisis worden er in eerste instantie maximaal 350 tickets verkocht. Een kaartje kost 22,50 euro, inclusief bijkomende servicekosten. Jazz Moves begint om 16:00 uur en duurt tot 24:00 uur.

Alle info over programma en tickets via deze link  of ga naar de home-page http://www.openluchttheatereibergen.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven