Trends op keukengebied: Eva Solo


BERKELLAND – Beschik jij over een mooie keuken in je huis en vind je het daarnaast leuk om lekker uitgebreid aan de slag te gaan in de keuken om een lekkere maaltijd voor te bereiden? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het om fijne keukenspullen in huis te hebben, zoals pannen, bestek, of bakproducten in huis te hebben. Met de zomer in aantocht is het extra fijn om een opgeruimd huis te hebben en oude spullen weg te doen en mooi, nieuw gerei aan te schaffen. In dit artikel lees je dan ook trends op het gebied van de keuken en lees je over het merk Eva Solo, waaronder de Eva Solo pannen.

Eva Solo
Hoe fijn is het om vrienden over de vloer te hebben, of een goede vriendin, of de buren? En een bezoekje is altijd nog gezelliger met wat lekkers op tafel. En wanneer je van koken en bakken houdt, weet jij dat het extra lekker smaakt om zelf iets te maken. Het merk Eva Solo heeft door de jaren heen een groot assortiment opgebouwd aan verschillende keukenbenodigdheden. Het merk komt uit Denemarken en heeft vanaf het begin al ingezet op de kwaliteit van de producten. Naast keukenproducten kent het merkt ook huisproducten.

Eva Solo: voor wie?
Het merk Eva Solo is voor iedereen geschikt. Eva Solo is een ideaal merk voor iedereen die van koken houdt en van tafelen. Het merk kan door iedereen gebruikt worden en door de goede kwaliteit van de producten is het voordeel dat je producten ook nog eens lang mee gaan. Eva Solo heeft een groot assortiment, dus als jij houdt van het maken van soep, of juist hoofdgerechten wil maken, met Eva Solo ben je dan bij het juist adres.

Eva Solo: producten
Het merk Eva Solo heeft verschillende soorten producten. Enkele voorbeelden zijn pannen, pannendeksels en leuke onderzetters voor onder de pannen, maar ook verschillend glaswerk, voor bijvoorbeeld het drinken van thee of koffie, maar ook voor een lekker drankje. Je kunt dus verschillende keukenaccessoires aanschaffen bij het merk Eva Solo.

Onderhoud van Eva Solo
Het wisselt per product hoe het onderhoud in zijn werk gaat. Sommige producten zijn bijvoorbeeld geschikt om in de magnetron en om in de vaatwasser te doen. bij sommige producten is dat niet het geval en is het raadzaam om deze juist even met de hand af te wassen in een zelfgemaakt sopje. Wanneer je deze producten wel in de vaatwasser zou doen, loop je namelijk de kans dat ze gaan beschadigen of dat de werking minder wordt. Dat wil je natuurlijk voorkomen, lees dus daarom goed of een product in de vaatwasser kan of niet. Pannen met een houten steel kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen de vaatwasser. Was deze dus met de hand af om het materiaal zo lang mogelijk mooi te houden en om te zorgen dat je zo lang mogelijk met de pan kunt zonder dat deze beschadigt.

Eva Solo pannen
Wanneer je ervan houdt om in de keuken te staan en verschillende maaltijden voor te bereiden, weet je hoe belangrijk het is om de juiste pannen in huis te hebben. Want zeg nou zelf: een goede maaltijd start natuurlijk met een goede pan. De pannen van Eva Solo hebben een modern ontwerp, maar zijn daarnaast kwalitatief ook goed. Er zijn verschillende pannen in diverse kleuren en formaten beschikbaar. Zo kun je altijd een pan uitzoeken die goed staat bij de rest van je interieur! Met de pannen van Eva Solo kun je alle kanten op in de keuken: van koken, tot bakken, braden, grillen en stomen. Je kunt dus elke avond gewoon kiezen waar je zin in hebt!

Eva Solo Nordic Kitchenpannen
De koekenpannen en steelpannen van Eva Solo Nordic Kitchen pannen van RVS hebben eikenhouten handvaten. Dat staat erg mooi op tafel wanneer je je maaltijd gaat serveren. Deze pannen zijn bovendien niet zwaar, en daarnaast gemakkelijk om schoon te maken. Ook zijn de pannen mooi te combineren met de Eva Solo onderzetters en andere accessoires van Eva Solo voor in de keuken.

Eva Solo karaf
Naast de pannen is een voorbeeld van een product van Eva Solo is het karaf. Het Eva Solo karaf staat ontzettend leuk op tafel door het mooie uiterlijk. En het voordeel van een karaf is dat je deze eigenlijk bij elke gelegenheid kunt gebruiken. Een glas water is natuurlijk fijn om te drinken voor bij het avondeten, maar je kunt het ook prima serveren in de ochtend of middag bij een bakje koffie. Ook in de avond bij een lekker glas wijn kan het fijn zijn om er een glas water naast te hebben. Het is erg belangrijk om voldoende water te drinken, dus een karaf is zeker een goede aankoop. De karaffen van Eva Solo zijn er in verschillende kleuren. Op die manier kun je een karaf kiezen dat goed staat bij jouw interieur, maar natuurlijk ook bij de rest van je servies. Dat is wel zo fijn.

Eva Solo thermoskan
Nog zo’n handig item om te hebben: een thermoskan. Als je op zoek bent naar functionele, maar toch ook stijlvolle thermoskan, is die van Eva Solo zeker de moeite waard om eens te bekijken. De thermoskannen van Eva Solo hebben namelijk een goede kwaliteit, maar zijn daarnaast ook in diverse kleuren beschikbaar. Ook zijn er verschillende vormen. Verder is het bij een thermoskan belangrijk dat deze goed werkt. Hoe vervelend is het dat je net een kop thee of iets anders uit een thermoskan wil inschenken, maar dat het vervolgens lekt? Bij de thermoskan van Eva Solo is dat gelukkig niet het geval. Dat komt omdat bij de thermoskannen de schenktuit op een bepaalde manier is afgewerkt, waarbij gemorste druppels worden opgevangen door een tweede hals. Hierdoor krijg je geen vlekken of kringen op tafel of op je kleding. Dat is fijn! Het scheelt je ook weer een hoop schoonmaakwerk en zo kun je lekker ontspannen aan tafel gaan. Nu kun je lekker genieten van een lekkere kop thee of koffie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven