Trends op keukengebied: Eva Solo

Door Redactie op 01-06-2021


BERKELLAND – Beschik jij over een mooie keuken in je huis en vind je het daarnaast leuk om lekker uitgebreid aan de slag te gaan in de keuken om een lekkere maaltijd voor te bereiden? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het om fijne keukenspullen in huis te hebben, zoals pannen, bestek, of bakproducten in huis te hebben. Met de zomer in aantocht is het extra fijn om een opgeruimd huis te hebben en oude spullen weg te doen en mooi, nieuw gerei aan te schaffen. In dit artikel lees je dan ook trends op het gebied van de keuken en lees je over het merk Eva Solo, waaronder de Eva Solo pannen.

Eva Solo
Hoe fijn is het om vrienden over de vloer te hebben, of een goede vriendin, of de buren? En een bezoekje is altijd nog gezelliger met wat lekkers op tafel. En wanneer je van koken en bakken houdt, weet jij dat het extra lekker smaakt om zelf iets te maken. Het merk Eva Solo heeft door de jaren heen een groot assortiment opgebouwd aan verschillende keukenbenodigdheden. Het merk komt uit Denemarken en heeft vanaf het begin al ingezet op de kwaliteit van de producten. Naast keukenproducten kent het merkt ook huisproducten.

Eva Solo: voor wie?
Het merk Eva Solo is voor iedereen geschikt. Eva Solo is een ideaal merk voor iedereen die van koken houdt en van tafelen. Het merk kan door iedereen gebruikt worden en door de goede kwaliteit van de producten is het voordeel dat je producten ook nog eens lang mee gaan. Eva Solo heeft een groot assortiment, dus als jij houdt van het maken van soep, of juist hoofdgerechten wil maken, met Eva Solo ben je dan bij het juist adres.

Eva Solo: producten
Het merk Eva Solo heeft verschillende soorten producten. Enkele voorbeelden zijn pannen, pannendeksels en leuke onderzetters voor onder de pannen, maar ook verschillend glaswerk, voor bijvoorbeeld het drinken van thee of koffie, maar ook voor een lekker drankje. Je kunt dus verschillende keukenaccessoires aanschaffen bij het merk Eva Solo.

Onderhoud van Eva Solo
Het wisselt per product hoe het onderhoud in zijn werk gaat. Sommige producten zijn bijvoorbeeld geschikt om in de magnetron en om in de vaatwasser te doen. bij sommige producten is dat niet het geval en is het raadzaam om deze juist even met de hand af te wassen in een zelfgemaakt sopje. Wanneer je deze producten wel in de vaatwasser zou doen, loop je namelijk de kans dat ze gaan beschadigen of dat de werking minder wordt. Dat wil je natuurlijk voorkomen, lees dus daarom goed of een product in de vaatwasser kan of niet. Pannen met een houten steel kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen de vaatwasser. Was deze dus met de hand af om het materiaal zo lang mogelijk mooi te houden en om te zorgen dat je zo lang mogelijk met de pan kunt zonder dat deze beschadigt.

Eva Solo pannen
Wanneer je ervan houdt om in de keuken te staan en verschillende maaltijden voor te bereiden, weet je hoe belangrijk het is om de juiste pannen in huis te hebben. Want zeg nou zelf: een goede maaltijd start natuurlijk met een goede pan. De pannen van Eva Solo hebben een modern ontwerp, maar zijn daarnaast kwalitatief ook goed. Er zijn verschillende pannen in diverse kleuren en formaten beschikbaar. Zo kun je altijd een pan uitzoeken die goed staat bij de rest van je interieur! Met de pannen van Eva Solo kun je alle kanten op in de keuken: van koken, tot bakken, braden, grillen en stomen. Je kunt dus elke avond gewoon kiezen waar je zin in hebt!

Eva Solo Nordic Kitchenpannen
De koekenpannen en steelpannen van Eva Solo Nordic Kitchen pannen van RVS hebben eikenhouten handvaten. Dat staat erg mooi op tafel wanneer je je maaltijd gaat serveren. Deze pannen zijn bovendien niet zwaar, en daarnaast gemakkelijk om schoon te maken. Ook zijn de pannen mooi te combineren met de Eva Solo onderzetters en andere accessoires van Eva Solo voor in de keuken.

Eva Solo karaf
Naast de pannen is een voorbeeld van een product van Eva Solo is het karaf. Het Eva Solo karaf staat ontzettend leuk op tafel door het mooie uiterlijk. En het voordeel van een karaf is dat je deze eigenlijk bij elke gelegenheid kunt gebruiken. Een glas water is natuurlijk fijn om te drinken voor bij het avondeten, maar je kunt het ook prima serveren in de ochtend of middag bij een bakje koffie. Ook in de avond bij een lekker glas wijn kan het fijn zijn om er een glas water naast te hebben. Het is erg belangrijk om voldoende water te drinken, dus een karaf is zeker een goede aankoop. De karaffen van Eva Solo zijn er in verschillende kleuren. Op die manier kun je een karaf kiezen dat goed staat bij jouw interieur, maar natuurlijk ook bij de rest van je servies. Dat is wel zo fijn.

Eva Solo thermoskan
Nog zo’n handig item om te hebben: een thermoskan. Als je op zoek bent naar functionele, maar toch ook stijlvolle thermoskan, is die van Eva Solo zeker de moeite waard om eens te bekijken. De thermoskannen van Eva Solo hebben namelijk een goede kwaliteit, maar zijn daarnaast ook in diverse kleuren beschikbaar. Ook zijn er verschillende vormen. Verder is het bij een thermoskan belangrijk dat deze goed werkt. Hoe vervelend is het dat je net een kop thee of iets anders uit een thermoskan wil inschenken, maar dat het vervolgens lekt? Bij de thermoskan van Eva Solo is dat gelukkig niet het geval. Dat komt omdat bij de thermoskannen de schenktuit op een bepaalde manier is afgewerkt, waarbij gemorste druppels worden opgevangen door een tweede hals. Hierdoor krijg je geen vlekken of kringen op tafel of op je kleding. Dat is fijn! Het scheelt je ook weer een hoop schoonmaakwerk en zo kun je lekker ontspannen aan tafel gaan. Nu kun je lekker genieten van een lekkere kop thee of koffie.

Copyright © 2021 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Lezing Sint Petersburg in Ruurlo
RUURLO – in een tijd waarin reizen niet meer zo vanzelfsprekend is biedt deze lezing van Sjoerd Kuipers op dinsdag 14 december bezoekers gelegenheid ......
Lees verder »

Zondagmiddagconcert Haytham Safia Qu4rtet
RUURLO – In de aanloop naar de feestdagen organiseert KunstKring Ruurlo op zondagmiddag 12 december een bijzonder concert met verbindende wereldmuzie......
Lees verder »

Keiko vermist in Ruurlo
RUURLO - Sinds zaterdagavond 22.00 uur is poes Keiko vermist vanaf de Morsdijk in Ruurlo. Heb jij Keiko gezien? ......
Lees verder »

Midwinterhoornwandeling in Beltrum op 5 december 2021 afgelast
BELTRUM - Langs deze weg wil de organisatie laten weten dat de midwinterhoornwandeling in Beltrum op 5 december 2021 is afgelast, de aanvullende maat......
Lees verder »

Achterhoekse bodem goed op orde
BERKELLAND - De toestand van de Achterhoekse landbouwbodem is over het algemeen van een goed niveau. De organische stofgehaltes zijn gemiddeld goed, ......
Lees verder »

De Leukste Plekjes In Berkelland
BERKELLAND - In de Achterhoek in de provincie Gelderland ligt op de grens met Twente de gemeente Berkelland. Het is een vrij nieuwe gemeente door een......
Lees verder »

Digitale kerstkaarten maken in bieb
BERKELLAND – Op 8 december worden er in de Bibliotheek Neede en Borculo workshops ‘digitale kerst- en nieuwjaarskaarten maken’ georganiseerd. De deel......
Lees verder »

Agem, Kuster Energy en Amperapark plaatsen zonnelaadstations in de Achterhoek
REGIO - Drie partijen in de duurzame mobiliteit gaan zich samen inzetten voor de realisatie van zonnelaadstations in de Achterhoek. Op deze locaties ......
Lees verder »

Burenhulp: voor een helpende hand in Berkelland
BERKELLAND - Wilt u zich inzetten voor een ander? Zoekt u hulp of contact met een naober als het even niet lukt? Eenmalig, iedere week of alles daart......
Lees verder »

Geen kerstmarkt in Rekken, wel kerstwandeltocht
REKKEN - De traditionele kerstmarkt van Crescendo Rekken gaat in z’n huidige vorm dit jaar niet door. Binnen de mogelijkheden van dit moment is beslo......
Lees verder »

Geriatrische Trauma Unit geopend in SKB
REGIO - Onlangs is in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix een Geriatrische Trauma Unit (GTU) geopend. De GTU is een speciale afdeling voor 70-pluss......
Lees verder »

Groei en Bloei schrapt Mooie Spullenbeurs
HAARLO - Corona gooit voor het tweede achtereenvolgend jaar roet in het eten voor de Mooie Spullenbeurs van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen ......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen Kletskassa
NEEDE - Wat veur de kleine winkeliers heel normaal is wurdt deur de supermarkten op e bloazen of ze iets nieuws hebt oet e vonden. Het preutje met de......
Lees verder »

Fratsen oogsttied
NEEDE - September is natuurlijk de oogstmoand bie oetstek.De boeren meit nog `n leste snit van `t land. Dit joar was natuurlijk biezonder vruchtboar ......
Lees verder »

Fratsen Park De Stroet
NEEDE - Onlangs tuffen ik met onze bezorgbusse hendig deur de Beltrumse stroaten. Neet vulle volk in de beene en ik mos denken an de familie Dute en ......
Lees verder »

Fratsen gemoffel
NEEDE - Kiek ie ok voetbalwedstrieden op `t EK ?? Dan vin ik `t altied mooi um de aparte dinge te zeen. Zoas `t publiek dat zut dat ze in beeld komp ......
Lees verder »

NUB TV

film: Kijkje op de kermis in Borculo

Uit de krant

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »

Dorps Accommodatie Rietmolen bestaat 10 jaar
 RIETMOLEN – Op 29 mei was het precies 10 jaar geleden dat de Dorps Accommodatie Rietmolen, kort weg DAR, werd geopend. Rob Spikker werd in 2017 voor......
Lees verder »

Willy’s tuin column: De gratis EHBO-doos
BERKELLAND - EHBO met onkruid raar? Nee helemaal niet, je kent het alleen (nog) niet! Onkruid vind ik altijd zo negatief klinken, maar het kan ook hee......
Lees verder »

De woningnood is hoog, er is een groot tekort aan voedselbanken, maar jij kunt helpen.
BERKELLAND - Waar? Gewoon in je eigen tuin. Moeilijk? Nee hoor, kwestie van doen! Hoe? Hier en daar wat rommeltjes laten liggen, een bakje met water n......
Lees verder »