Trends op keukengebied: Eva Solo

Door Redactie op 01-06-2021


BERKELLAND – Beschik jij over een mooie keuken in je huis en vind je het daarnaast leuk om lekker uitgebreid aan de slag te gaan in de keuken om een lekkere maaltijd voor te bereiden? Dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het om fijne keukenspullen in huis te hebben, zoals pannen, bestek, of bakproducten in huis te hebben. Met de zomer in aantocht is het extra fijn om een opgeruimd huis te hebben en oude spullen weg te doen en mooi, nieuw gerei aan te schaffen. In dit artikel lees je dan ook trends op het gebied van de keuken en lees je over het merk Eva Solo, waaronder de Eva Solo pannen.

Eva Solo
Hoe fijn is het om vrienden over de vloer te hebben, of een goede vriendin, of de buren? En een bezoekje is altijd nog gezelliger met wat lekkers op tafel. En wanneer je van koken en bakken houdt, weet jij dat het extra lekker smaakt om zelf iets te maken. Het merk Eva Solo heeft door de jaren heen een groot assortiment opgebouwd aan verschillende keukenbenodigdheden. Het merk komt uit Denemarken en heeft vanaf het begin al ingezet op de kwaliteit van de producten. Naast keukenproducten kent het merkt ook huisproducten.

Eva Solo: voor wie?
Het merk Eva Solo is voor iedereen geschikt. Eva Solo is een ideaal merk voor iedereen die van koken houdt en van tafelen. Het merk kan door iedereen gebruikt worden en door de goede kwaliteit van de producten is het voordeel dat je producten ook nog eens lang mee gaan. Eva Solo heeft een groot assortiment, dus als jij houdt van het maken van soep, of juist hoofdgerechten wil maken, met Eva Solo ben je dan bij het juist adres.

Eva Solo: producten
Het merk Eva Solo heeft verschillende soorten producten. Enkele voorbeelden zijn pannen, pannendeksels en leuke onderzetters voor onder de pannen, maar ook verschillend glaswerk, voor bijvoorbeeld het drinken van thee of koffie, maar ook voor een lekker drankje. Je kunt dus verschillende keukenaccessoires aanschaffen bij het merk Eva Solo.

Onderhoud van Eva Solo
Het wisselt per product hoe het onderhoud in zijn werk gaat. Sommige producten zijn bijvoorbeeld geschikt om in de magnetron en om in de vaatwasser te doen. bij sommige producten is dat niet het geval en is het raadzaam om deze juist even met de hand af te wassen in een zelfgemaakt sopje. Wanneer je deze producten wel in de vaatwasser zou doen, loop je namelijk de kans dat ze gaan beschadigen of dat de werking minder wordt. Dat wil je natuurlijk voorkomen, lees dus daarom goed of een product in de vaatwasser kan of niet. Pannen met een houten steel kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen de vaatwasser. Was deze dus met de hand af om het materiaal zo lang mogelijk mooi te houden en om te zorgen dat je zo lang mogelijk met de pan kunt zonder dat deze beschadigt.

Eva Solo pannen
Wanneer je ervan houdt om in de keuken te staan en verschillende maaltijden voor te bereiden, weet je hoe belangrijk het is om de juiste pannen in huis te hebben. Want zeg nou zelf: een goede maaltijd start natuurlijk met een goede pan. De pannen van Eva Solo hebben een modern ontwerp, maar zijn daarnaast kwalitatief ook goed. Er zijn verschillende pannen in diverse kleuren en formaten beschikbaar. Zo kun je altijd een pan uitzoeken die goed staat bij de rest van je interieur! Met de pannen van Eva Solo kun je alle kanten op in de keuken: van koken, tot bakken, braden, grillen en stomen. Je kunt dus elke avond gewoon kiezen waar je zin in hebt!

Eva Solo Nordic Kitchenpannen
De koekenpannen en steelpannen van Eva Solo Nordic Kitchen pannen van RVS hebben eikenhouten handvaten. Dat staat erg mooi op tafel wanneer je je maaltijd gaat serveren. Deze pannen zijn bovendien niet zwaar, en daarnaast gemakkelijk om schoon te maken. Ook zijn de pannen mooi te combineren met de Eva Solo onderzetters en andere accessoires van Eva Solo voor in de keuken.

Eva Solo karaf
Naast de pannen is een voorbeeld van een product van Eva Solo is het karaf. Het Eva Solo karaf staat ontzettend leuk op tafel door het mooie uiterlijk. En het voordeel van een karaf is dat je deze eigenlijk bij elke gelegenheid kunt gebruiken. Een glas water is natuurlijk fijn om te drinken voor bij het avondeten, maar je kunt het ook prima serveren in de ochtend of middag bij een bakje koffie. Ook in de avond bij een lekker glas wijn kan het fijn zijn om er een glas water naast te hebben. Het is erg belangrijk om voldoende water te drinken, dus een karaf is zeker een goede aankoop. De karaffen van Eva Solo zijn er in verschillende kleuren. Op die manier kun je een karaf kiezen dat goed staat bij jouw interieur, maar natuurlijk ook bij de rest van je servies. Dat is wel zo fijn.

Eva Solo thermoskan
Nog zo’n handig item om te hebben: een thermoskan. Als je op zoek bent naar functionele, maar toch ook stijlvolle thermoskan, is die van Eva Solo zeker de moeite waard om eens te bekijken. De thermoskannen van Eva Solo hebben namelijk een goede kwaliteit, maar zijn daarnaast ook in diverse kleuren beschikbaar. Ook zijn er verschillende vormen. Verder is het bij een thermoskan belangrijk dat deze goed werkt. Hoe vervelend is het dat je net een kop thee of iets anders uit een thermoskan wil inschenken, maar dat het vervolgens lekt? Bij de thermoskan van Eva Solo is dat gelukkig niet het geval. Dat komt omdat bij de thermoskannen de schenktuit op een bepaalde manier is afgewerkt, waarbij gemorste druppels worden opgevangen door een tweede hals. Hierdoor krijg je geen vlekken of kringen op tafel of op je kleding. Dat is fijn! Het scheelt je ook weer een hoop schoonmaakwerk en zo kun je lekker ontspannen aan tafel gaan. Nu kun je lekker genieten van een lekkere kop thee of koffie.

Copyright © 2022 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

GSV’63 gaat oliebollen verkopen
GEESTEREN - Op zondag 11 december gaat GSV’63 weer oliebollen verkopen. “Na het succes en de goede smaak van vorige jaren ook dit jaar weer heerlijke......
Lees verder »

Marieke van Laarhoven-Lodeweges uit Ruurlo is als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij reisbureauketen The Travel Club
RUURLO - Een vakantie boeken bij Marieke staat voor onbezorgd op reis gaan. Want als persoonlijke reisadviseur regelt de Ruurlose de vakantiereis van......
Lees verder »

Schuurman BZC thuis onderuit tegen JAWS Amsterdam
BORCULO - In zwembad ‘t Timpke heeft Schuurman BZC het in de waterpolo eerstedivisie af moeten leggen tegen het hoger geklasseerde JAWS Amsterdam. Na ......
Lees verder »

Repair Café Berkelland spaart vaak uw portemonnee en het milieu
BORCULO - Waarom een defect apparaat of botte gereedschappen meteen afdanken als deze nog gemakkelijk een tweede leven aan kunnen? Het spaart vaak uw ......
Lees verder »

Lessons & Carols wordt een traditie in de Dorpskerk Ruurlo
RUURLO - Op zondagavond 11 december is er weer een uitvoering van Lessons & Carols, met liederen en lezingen in de sfeer van Kerst. Er is inmidde......
Lees verder »

Huisartsenposten Gelderland redelijk goed bereikbaar
BERKELLAND  - Wie op een zaterdagavond dringend een huisarts nodig heeft, moet in Gelderland gemiddeld 8 minuten wachten tot de dienstdoende hui......
Lees verder »

Kinderen Eibergen en Beltrum kunnen schaatsen
EIBERGEN/BELTRUM - Op maandag 28 november was de laatste les van het Piet de Wit Schaatsproject 2022 voor de kinderen uit Eibergen en Beltrum. Jaarlij......
Lees verder »

Leo van Leijsen praat over de kerken van het Midden-Oosten in Beltrum
BELTRUM - Onder deze titel zal Leo van Leijsen op dinsdag 17 januari 2023 in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum met ons in gesprek g......
Lees verder »

Politieke Avond op 6 december
BERKELLAND - Op dinsdag 6 december is de volgende Politieke Avond in het gemeentehuis in Borculo. Tijdens een Politieke Avond worden er eerst politie......
Lees verder »

Twee militaire oefeningen in Berkelland van 5 t/m 9 december
BERKELLAND - Het ministerie van Defensie houdt begin december 2 militaire oefeningen: op 5 december in de omgeving van Geesteren. Er doen 45 militair......
Lees verder »

Midwinterhoornblazers op Schapenmeer
REGIO - “Het duister moet gaan want het licht komt eraan”. Midwinterhoornblazers van d'Olde Roop uit Zelhem zijn zondag 18 december te zien en te hor......
Lees verder »

Vrouw gewond na aanrijding in Eibergen
EIBERGEN - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag rond 14.30 uur uitgerukt naar de Haaksbergseweg in Eibergen. Een automobilist was daar in botsing geko......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen dagje oet
NEEDE - Ik was deur VIOS oet e neudigt um eens een keartje met te goan as sponsor van disse mooie vereniging noar FC Twente. Fantastisch natuurlijk w......
Lees verder »

Fratsen wat een gedoo
NEEDE - De prieze van gas en stroom riest de panne oet. Wat leu kunt `t neet mear betalen allemoale,wat een nare toestand. Noe krieg ie allerlei tips......
Lees verder »

Fratsen kamelen
NEEDE - Dreuge,dreuge,dreuge op `t moment dat ik dit schrief heb wij net oetgerekend onder de jammarkt een buitje ehad. Was nog ens neet zovulle en zo......
Lees verder »

Fratsen op kop
NEEDE - Op mien bienoa dagelijkse tochtje van Nee noar Beltrum zoog ik van de een op de andere dag inens allemoale vlaggen op kop hangen. Bie de ears......
Lees verder »

NUB TV

Borculo en Geesteren in het teken van traditionele slipjacht


BORCULO/GEESTEREN – De jaarlijkse slipjacht van de Koninklijke Nederlandse Jacht Vereniging (KNJV) en de Hamelandse Ruiters in Borculo en Geesteren vond zaterdag voor de 47e keer plaats. Amazone Floor van Roon heeft met meer dan honderd jachten door het hele land meegereden en komt, net als andere deelnemers en vele bezoekers, graag naar de Achterhoek voor de slipjacht.

“Het is supermooi om in deze streek, in deze regio te rijden”, aldus Van Roon. “Mensen zijn hier heel vriendelijk en vinden het naar mijn weten ook leuk dat we er zijn. Dus dit is zeker een omgeving waar we graag komen.” Dat deelnemers graag naar Berkelland komen blijkt uit cijfers van de KNJV. “Als je kijkt naar de ongeveer vijftig jachten die ze jaarlijks organiseren, dan zitten wij in de top vijf qua deelnemers. Dat geeft wel aan dat ze graag hier naartoe komen”, laat Jan Markink van de Hamelandse Ruiters weten. Ook bezoekers weten de slipjacht te vinden: “We kunnen altijd rekenen op heel veel belangstelling. We kondigen het altijd aan en dan komen er veel mensen naar kijken.”

Tijdens de slipjacht jagen de veertig deelnemers niet op een prooi, maar volgen ze een kunstmatig vossenspoor door het landschap. “Met een slipjacht trekken we een spoor dat ruikt naar vos en dan volgen een stel honden het spoor”, beschrijft Van Roon. “Dan zijn er drie ruiters die de honden begeleiden en wij als ruiters gaan er met de paarden achteraan.” De ruiters rijden vervolgens door de veelzijdige natuur in Borculo en Geesteren. “Dat gaat dan over de weilanden, de landerijen en door de bossen”, vertelt Markink. “Maar ook door sloten bijvoorbeeld, dat is het mooie ervan.”

Waardevolle traditie
Voor de amazones is de traditie erg waardevol. “Ik vind het vooral heel leuk dat je het met een grote groep van vaak dezelfde mensen doet”, vertelt amazone Mathilde de Rooij, die vaak samen met haar ouders een slipjacht rijdt. “En er zit geen wedstrijdelement in, dat maakt het gemoedelijk.” Van Roon rijdt twee keer per week mee met een jacht: “Dan kom je op leuke plekken van Nederland en mooie stukken natuur waar je anders niet zou komen.”

Traditie in ere houden
Ook Markink hoopt dat de traditie, die in Borculo en Geesteren bijna vijftig jaar bestaat, nog lang blijft bestaan. “Het is een traditie die in ere moet worden gehouden”, vindt de organisator. “Bij de start zie je zogenaamde sonneurs, die blazen de jacht aan en aan het einde van de jacht blazen ze het weer af.”

Door REGIO8

Uit de krant

Met trots dragen wij de groene Achterhoek muts en sjaal!
BERKELLAND - Deze prachtige Achterhoekse vlag muts met groene pluim is een mooi gebreide winter muts in de Achterhoek kleuren.. De heerlijk zachte mu......
Lees verder »

Geest eren
GEESTEREN - Als op oudejaarsavond om tien uur de klok in Geesteren slaat en je het schreeuwen van de steenuil hoort, is de kans groot dat de nieuwjaa......
Lees verder »

Balkenbrij is typisch Gelders: ‘Het smaakt lekkerder dan het klinkt’
ACHTERHOEK - Je houdt ervan, of je vindt het absoluut niet lekker: balkenbrij. Het vleesgerecht kent zijn oorsprong in Gelderland en is misschien wel ......
Lees verder »

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »