Escaperoom terug in het brandweermuseum


BORCULO – Tegenwoordig is een pomp, die ruim 1000 liter water per minuut levert om een brand te blussen, een vanzelfsprekendheid. Vroeger werd het water in emmers door menselijke kettingen naar de bron van het vuur gebracht. Door de eeuwen heen hebben uitvindingen geleid tot grote technische ontwikkelingen die het gevaarlijke en inspannende werk van onze brandweermannen ondersteunen. Het brandweermuseum in Borculo brengt deze ontwikkeling mooi in beeld. In het museum zie je de technieken door de jaren heen. Daarnaast geeft het museum een idee van de bijzondere bijdrage en verantwoordelijkheid die mensen van de brandweer leveren. Dompel jezelf onder in dit avontuur van gedeelde toewijding, solidariteit en vriendschap!

Escaperoom 19 juli t/m 13 aug.
Deze zomervakantie komt de escaperoom weer naar het brandweermuseum. Op een speelse wijze wordt, voor jong en oud, uitgelegd hoe je met behulp van opdrachten in 10 minuten weet te ontsnappen uit een huis waar “brand” is. De escaperoom is gedurende deze periode niet op zaterdag en zondag open i.v.m. beschikbaarheid vrijwilligers. Smokey komt ook deze vakantie logeren maar of hij elke dag op tijd wakker is weten wij natuurlijk nog niet…….Kijk op website en facebook pagina om te zien wanneer Smokey er is!

Ook deze vakantie zijn er weer de instapritten. Deze ritten zijn op woensdagmiddag om 14.30u. Hiermee wordt gestart op 21 juli. Voor informatie en reservering kunt u terecht bij het VVV/TIBorculo tel. 0545-271966

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven