Geert Snijder werkte bijna 50 jaar bij Reith Electrotechniek in Neede


NEEDE – Jobhoppen is populair, daarom zie we steeds minder vaak werknemers die al lange tijd in dienst zijn bij hun werkgever. Dat ze er nog wel degelijk zijn bewijst Geert Snijder uit Borculo, hij werkt al van jongs af aan bij Reith Elektrotechniek in Neede. Het begon, net als bij zoveel, voor Geert allemaal met een bijbaan. Hij werkte er in de vakanties. En volgde de LTS. Nadat hij klaar was met school kwam Geert ineens niet meer in de vakantie. Tony Reith, de vader van de huidige directeur Jeroen Reith, miste hem en belde op een gegeven moment Geert maar eens op. Die vertelde dat die klaar was met school en nu echt aan het werk ging. Tony Reith gaf aan dat dit gerust bij hem kon. Geert bedacht zich geen moment en kwam direct richting Neede. Een weg die hij vervolgens nog ruim 49 jaar lang zou gaan.

Stuur Geert maar
Geert raakte onlosmakelijk verbonden met Reith Elektrotechniek, iedere klant kende Geert. Niet meer dan logisch dat het ook vaak aan de telefoon klonk “Stuur Geert maar”. De klanten zagen Geert graag bij hun over de vloer komen. Een vakman van de oude stempel, correct, kundig en betrouwbaar. Toch zullen de klanten van het Needse bedrijf het vanaf nu zonder Geert moeten doen. De Borculoër gaat genieten van zijn pensioen. Op vrijdag 23 juli heeft Reith Elektrotechniek Geert uitgezwaaid. Hij werd verrast met een afscheidsfeestje, voor de bescheiden Geert zelf hoefde dat allemaal niet zo nodig. Echter genoot hij volop van zijn moment.

Bedankt
De familie Reith bedankte Geert voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen, bijna, 50 jaar. Dat ze hem gaan missen staat buiten kijf, maar des ondanks wensen ze hem heel veel plezier met zijn vrije tijd. Genieten wordt nu de basis voor Geert.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven