Gemeente Berkelland is op zoek naar trouwambtenaar


BERKELLAND – Lijkt het jou geweldig om bij te mogen dragen aan de mooiste dag van een (bruids)paar? Kun jij je goed inleven en ben jij goed in het schrijven van een toespraak? Gaat presenteren en voor een groep staan jou gemakkelijk af? Dan is de functie van Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand iets voor jou.

De gemeente Berkelland is op zoek naar een enthousiaste Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS), of ook wel trouwambtenaar genoemd. In Berkelland worden per jaar ongeveer 70 reguliere huwelijken gesloten en partnerschappen geregistreerd. Zorg jij ervoor dat de ceremonie een persoonlijk en onvergetelijk moment wordt? Heb je een positieve instelling en de kwaliteiten om een huwelijk te voltrekken of een partnerschap te registreren? Dan is de gemeente op zoek naar jou!

Solliciteren?
Meer informatie over de functie is te vinden op http://www.werkeningelderland.nl. Solliciteren kan uitsluitend via http://www.werkeningelderland.nl. Reageren kan tot en met woensdag 28 juli 2021.

Heb je vragen over de functie?
Als je meer informatie over de functie wilt, kun je bellen met: Wendy van Delft: 06-86831376 of Jackie Rietmeijer: 06-86834659.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven