Getuigen gezocht van inbraak bij Eibergse juwelier


EIBERGEN – De politie Berkelland doet nogmaals een getuige oproep voor de inbraak vorige week bij een Eibergse juwelier. 

“Wij vragen nogmaals uw aandacht voor de inbraak juwelier aan de Brink in Eibergen, gepleegd op vrijdag 9 juli omstreeks 23.10 uur. Uit onderzoek en na bestuderen van diverse camera beelden is gebleken dat er in ieder geval één verdachte met een fiets is gekomen en gevlucht. De daders zijn na de inbraak gevlucht naar een klaar staande auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats van de Jumbo, zijde Nieuwstraat. Op beelden is te zien dat er een auto vanaf de parkeerplaats de Nieuwstraat in rijdt in de richting van de Hagemanstraat. De fietser(s) fiets(en) direct daarna vanaf de parkeerplaats de andere kant op in de richting van de Schoolstraat/Nieuwstraat. Mocht u camera’s in de buurt hebben hangen willen wij u vragen of er relevante zaken vast gelegd zijn in het tijdsbestek tussen 23.10 en 23.20 uur.

Mocht dit het geval zijn horen we graag van u via een PB of via 0900-8844. Mocht u geen beelden hebben maar wel andere tips, horen we ook graag van u. Wilt u liever anoniem iets melden, kunt u bellen met MMA via 0800-7000”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven