Online informatieavond zonnepanelen


BERKELLAND – Om een energieneutrale gemeente te zijn, moeten we net zoveel energie op duurzame wijze opwekken, als dat we verbruiken. Om deze doelstelling te realiseren moeten we samen flink aan de slag. Alle inwoners met een eigen dak kunnen met eigen zonnepanelen een bijdrage leveren en hier zelf voordeel uit halen. Daarom is het interessant om te kijken naar duurzame energie die we uit de zon kunnen halen.

Zonnepanelen iets voor u?
Agem Energieloket zet op een rij wat u allemaal moet weten voordat u zonnepanelen op uw dak legt. De prijs die u betaalt voor zonnepanelen en het leggen hiervan, is de afgelopen 10 jaar met zo’n 50% afgenomen. Dus de terugverdientijd kan nu al gerealiseerd worden binnen 6 tot 7 jaar. Benieuwd hoeveel ze op uw dak opbrengen?

Webinar over zonnepanelen
Op dinsdag 13 juli om 19.30 uur organiseert Agem Energieloket een online informatieavond over zonnepanelen. Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd door een energieadviseur, en is er tijd gereserveerd voor vragen van kijkers. Binnen 30 minuten weet u alles over wat u wilt weten over dit onderwerp! Aanmelden voor het webinar kan eenvoudig via http://www.agem.nl/webinar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven