Kunst en genieten komen samen in Hostel B&B Het Rosbach


GEESTEREN – Vanavond zijn mijn man en ik uitgenodigd om te komen eten en kennis te maken met Norbert Simons, Maître de Peinture en eigenaar van Hostel B&B Het Rosbach in ons mooie dorp Geesteren. Deze uitnodiging konden we natuurlijk niet afslaan, het is voor ons “gluren bij de buren” en wij zijn best nieuwsgierig. We worden gastvrij ontvangen door Norbert, krijgen een rondleiding door de monumentale boerderij uit 1861 en genieten van heerlijke biologisch streekgerechten.

Genieten
Hostel B&B Het Rosbach is een prachtige gerestaureerde en beeldbepalende boerderij die van alle moderne snufjes is voorzien. Een bijzondere plek waar kunst en cultuur, lekker eten en genieten samen komen. In het hele huis zijn prachtige kunstwerken te bewonderen. Er is een prachtige binnentuin met vele zitjes waar je bij de vijver kan genieten van een prachtig ondergaande zon. Of in de ochtend heerlijk ontbijten bij een opkomende zon. Eigenlijk kun je de hele dag genieten in de tuin, van een heerlijk briesje dat waait of van de prachtige beelden op het erf staan. Ook is er in de binnentuin een BBQ en rookoven beschikbaar voor gasten. Of kan er ‘s avonds bij een knapperend houtvuur nagenoten worden van een heerlijke dag.

Lokaal
Norbert kookt graag met biologische producten uit eigen tuin of van de lokale ondernemer. Verse kruiden uit eigentuin worden dan ook vaak gebruikt in een Bourgondische schotel. Norbert geniet ervan om te koken voor de gasten en houd van goed en eerlijk eten; wat wil een mens nog meer?

Ruimtes
Hostel B&B Het Rosbach biedt plaats aan maximaal 12 gasten. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Er is ook een mooie en ruime honeymoon suite. Op de bovenverdieping is een prachtige eet en relaxruimte ingericht met een ontbijthoek.

Ontbijt
Een ontbijt met regionale en huisgemaakte lekkernijen en vers gelegde boerderij eitjes. Eigen gemaakte confituren en sapjes, verse vruchten smooties, muesli, yoghurt, croissants en andere knapperige ovenverse broodjes.

Ontmoeten
In Het Rosbach worden cultuur- en ontmoetingen georganiseerd, waar ook het culinaire een belangrijke rol speelt.

Winkeltje
Norbert maakt zelf ook diverse dressings en kruidenmixen die hij verkoopt in zijn winkeltje aan de wegzijde. Proef de gedroogde kruiden, oliën en dressings of een heerlijk zout. Alle producten zijn biologisch en verantwoord samengesteld. Het concept van Norbert is eerlijk en duurzaam. Vanavond hebben we genoten van al het goede, en is het jammer om te vertrekken.

U vindt hostel B&B aan de Keistraat 8 in Geesteren

http://www.hostelbbhetrosbach.nl Telefoon: 06 19729101

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven