film: Kijkje bij DOCK21 in Borculo


BORCULO – Ilona Kropman werkt al 10 jaar bij Dokado. In die jaren heeft ze de winkel flink zien veranderen, met als hoogtepunt de recente nieuwbouw. De 31 jarige Borculose had de laatste jaren de wens om een stap te maken. Ze was niet perse op zoek, maar als er iets leuks op haar pad zou komen zou ze die kans meteen pakken. Die kans doet zich nu voor, Ilona wordt zelfstandig onderneemster.

Vertrouwde omgeving
Ilona start een eigen onderneming in kinderkleding, toch blijft ze werken in haar vertrouwde omgeving. Dat heeft natuurlijk wat uitleg nodig. “Op dit moment zit ik zelf als moeder volop in de kids. Vorig jaar stopte de enige kinderkleding winkel in Borculo. Bij Dokado kwam er door de nieuwbouw ruimte vrij”. Van het een kwam het ander en zo kan het dat Ilona aan de vooravond staat van de start van DOCK21. Ze vestigt zich in het zelfde pand als Dokado. “De oude ingang van Dokado zal straks de ingang worden van DOCK21. Daar vinden onze klanten alle kinderkleding, de winkel van DOCK21 loopt door naar Dokado, we zijn dus eigenlijk een beetje een shop in een shop, want je kunt ook gewoon via de ingang van Dokado DOCK21 bereiken”. Legt Ilona uit.

Collectie wordt langzaam uitgebreid
De winkel is de afgevuld weken langzaam maar zeker gevuld. “De collectie kwam niet in een keer binnen, elke keer krijg ik een paar dozen. We zijn de winkel dus ook steeds wat meer gaan vullen”. Ilona gaat zich met DOCK21 richten op kids vanaf 1,5 jaar. “Vanaf maat 92 tot en met maat 176”. Ilona hoopt dat in september de winkel helemaal is zoals ze zich dat voor ogen heeft. Aan het Muraltplein 5 kunnen alle kinderen terecht voor een gave nieuwe outfit, die fijne comfortabele jeans, en de allernieuwste trends! Veel merken die Ilona aanbied zullen ook te vinden zijn bij Dokado. 

Naam
De naam DOCK21 is afgeleid van Dokado, 21 staat voor het jaar van oprichting 2021. Jongens en meiden shoppen straks bij DOCK21, terwijl pa en ma door kunnen lopen naar Dokado. Een prachtig concept onder een dak. Ilona kan niet wachten om te beginnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven