Lekker dichtbij de lekkerste zuivel kopen van de boer bij jou uit de buurt!


GEESTEREN – Ambachtelijk eerlijk en buitengewone zuivel van koeien die naast de boerderij weiden in een grasland met vele weidebloemen. Deze melk komt van de boerderij van Daalwiek en heeft de originele smaak, zoals melk behoord te smaken. Dit is de melk van 1 boerderij en niet de mix vorm van vele boeren die je in de supermarkt koopt. De smaak van de melk is daarom uniek en kan in het jaargetijde veranderen door de seizoenen en door de wisselende samenstelling van het voer. Dit is puur en vakmanschap, een melk die vol is van smaak. Van deze melk worden de heerlijkste producten gemaakt zoals div soorten (vruchten)yoghurt, karnemelk, vanillevla, chocoladevla, maar ook kaas en hangop en de echte boeren roomboter alles rechtstreeks van de boer in de winkel. Per week wordt er op deze boerderij op dit moment ruim 2500 liter melk verwerkt tot dagverse producten.

De smaken zijn romig en puur zonder kunstmatige geur en smaakstoffen. De producten zijn duurzaam en afkomstig van eigen boerderij. Zo is er sinds het begin voor de glasverpakking met een statiegeld systeem gekozen en zijn de lijntjes in de keten kort.

Maar er gaat iets veranderen…
Versboerderij Daalwiek gaat vanaf nu namelijk haar eigen geproduceerde zuivel afzetten onder de naam: Achterhoekzuivel. Een nieuwe productlijn met dezelfde mensen achter het product, met hetzelfde productieproces, maar nog duurzamer dan voorheen. Het hergebruik van de flessen blijft maar in plaats van het etiket op de fles, heeft de fles een mooie kartonnen halskraag gekregen. Op de nieuwe etiketten staan alle gegevens over het product en de herkomst en een prachtige foto met de koeien van de boerderij. De halskraag kan straks bij het oud papier en de schoongespoelde fles, incl. dop terug naar de winkel.
Het assortiment is overzichtelijk en in de toekomst kunnen ook andere producten hieraan worden toegevoegd.

Assortiment
In de sfeervolle boerderijwinkels prijken de goudgele en andere kleuren kazen op de houten planken. Op de boerderij van Daalwiek wordt naast zuivelproducten nog veel meer verkocht zoals aardappels van eigen land. Maar ook fruit uit de Achterhoek en sommige groenten. Daarnaast zijn er natuurlijk de heerlijke rauwkostsalades van Arjan en is er een uitgebreid assortiment van prachtige Achterhoekse producten van collega producenten uit de Achterhoek, zoals wijn, honing, chips, mosterd, vleeswaren, brood en nog veel en veel meer.
Er liggen prachtige kazen op de plank te prijken zoals de mooie fenegriek, de brandnetel kaas, de Barkelkeeze, Daalwieker en nog vele andere overheerlijke kazen.

Feestelijke pakketjes
Wil je iemand verrassen met mooie pure producten denk dan eens aan een mooie mand met zuivel of een plank met overheerlijke boeren kazen en natuurlijk steekpakketten.

Passie
Evelien en Arjan zijn gepassioneerde boeren, die aandacht hebben voor hun product, voor de dieren en de natuur. Hun passie voor duurzaamheid hopen ze in de toekomst nog veel verder te ontwikkelen.

Neem eens een kijkje in de winkel en kom proeven! De winkel is open op:
dinsdag: 09.30 – 17.30 uur
woensdag: 08.30 – 17.30 uur
donderdag: 09.30 – 17.30 uur
vrijdag: 13.30 – 17.30 uur
zaterdag: 08.30 – 17.00 uur

Vers boerderij Daalwiek
Oude Diepenhemseweg 3a
7274 AB Geesteren
0545-0652155067
[email protected]
http://www.daalwiek.nl

Genieten met een goed gevoel, door Willy Kok

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven