Needse autorijschool heeft landelijke primeur

NEEDE – Autorijschool Rijlezz organiseert een pilot waarin de rijopleiding voor de toekomst wordt getest met 10 leerlingen uit Berkelland. “In opdracht van de minister van Infrastructuur en Waterstaat is in 2020 een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat de huidige rijopleiding de komende jaren ingrijpend moet worden omgevormd. Het resultaat moet zijn dat de opleiding kwalitatief beter wordt én betaalbaarder” zegt ondernemer Henrie Kamps. Kamps, die in het verleden mede aan de basis stond van de opkomst van streaming video technologie in de Eredivisie en Videoland, heeft zich de afgelopen vijf jaar verdiept in de verbeteringen op het gebied van autorijles. Hij is op zoek naar innovatie in de verouderde rijschoolwereld.

Nu komt Rijlezz met een primeur en wordt in Berkelland een test gehouden, waarbij ook de kosten bij het CBR een belangrijke rol spelen.
“Er is plek voor maximaal 10 leerlingen uit Berkelland. In feite kan iedereen zich aanmelden, want in de pilot doen we min of meer hetzelfde als iedere andere rijschool. Met dit verschil dat de leerling en rijschool met elkaar een overeenkomst hebben waarin goede afspraken worden gemaakt over de aanpak. De huidige rijopleidingen zijn te vrijblijvend, duren te lang en worden daardoor onnodig duur”.

Wanneer een leerlingen kiest voor Rijlezz 2.0 dan worden de kosten voor de Tussentijdse Toets én het Praktijkexamen bij het CBR kwijtgescholden. “Dat scheelt al snel €500,– zegt Kamps” en daardoor kun je 40 uur goede rijles krijgen voor €1.500,–. Daarbij zijn de Tussentijdse Toets en het Praktijkexamen bij het CBR inbegrepen! Meer informatie op http://www.rijlezz.nl/pilot

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven