Nieuwe workshop agenda bij Eeks in Eibergen


EIBERGEN – Bij Eeks aan de Kluiversgang in Eibergen kan je op afspraak verschillende creatieve workshops en kinderfeestjes volgen. Er is van alles mogelijk zoals; sieraden maken, mozaïeken, en servies beschilderen. Maar niet altijd is er een verjaardagsfeestje voor je kind om te plannen, en niet altijd is er een familiedag of vrijgezellenfeestje om te vieren met een workshop. Daarom heeft Eelke van Eeks een nieuwe workshop agenda voor de komende maanden online gezet. Met zowel voor kinderen en volwassenen diverse leuke creatieve projecten.

Agenda
Zo kan je bijvoorbeeld op 30 september en 2 oktober een prachtige hanger macrameeën met een tak en reageerbuisjes, en keuze uit vele kleuren koord. Je krijgt er na afloop zelfs een bosje droogbloemen (kleur naar keuze) bij om in de buisjes te doen. (zie foto). Op 27 oktober kunnen kinderen komen knutselen voor de Halloween. En 2 november kunnen kinderen een mooie spaarpot komen beschilderen.
Ook voor de kerst staan er leuke workshops en knutselmiddagen in de planning.

Meer
Maar dat is nog lang niet alles, klik op deze LINK voor alle workshops die de komende maanden op de planning staan. En je kan je ook meteen via de site aanmelden door op de knop inschrijven te klikken. Bellen naar 0545-286919 of appen naar 06-33022238 mag natuurlijk ook. Workshops gaan door bij voldoende deelnemers, en bij veel interesse worden en steeds weer nieuwe en andere workshops en knutselmiddagen bij in gepland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven