Onderzoek naar beste locatie sporthal in Ruurlo

RUURLO – De gemeente, sportverenigingen en Ruurloërs zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie voor een sporthal. ICSadviseurs heeft de opdracht gekregen om een onafhankelijk locatieonderzoek uit te voeren. Op 16 maart 2021 heeft de gemeenteraad van de gemeente Berkelland de ruimtelijke en functionele uitgangspunten voor een nieuwe sporthal vastgesteld. Daarmee staan de afmetingen van de sporthal vast, maar de locatie nog niet.

Vier locaties worden onderzocht, namelijk:

– de huidige locatie aan de Fürstenauerstraat
– een combinatie met v.v. Ruurlo
– de locatie aan de Nieuwe Weg/Enkeerdlaan
– naast het zwembad De Meene

Denk mee over de nieuwe locatie

Op woensdag 15 september 2021 wordt een werkbijeenkomst georganiseerd voor omwonenden, gebruikers van de accommodatie, de huidige exploitant en overige belanghebbenden. Door de beperkingen vanwege de coronamaatregelen organiseren we twee sessies, namelijk een middagsessie en een avondsessie. Beide sessies zijn gelijk aan elkaar.

Middagsessie

Inloop 14.30 uur
Aanvang 15.00 uur
Einde 17.15 uur

Avondsessie

Inloop 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur
Einde 21.45 uur
Vooraf aanmelden is nodig

De bijeenkomst wordt gehouden in het Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. Vanwege de coronamaatregelen zijn per sessie maximaal 60 deelnemers mogelijk. Het is noodzakelijk om u vooraf aan te melden (uiterlijk maandag 13 september) voor één van de sessies via [email protected]. Toelating gebeurt op basis van moment van aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven