Climashop is de nieuwe uitdaging voor Rik Hartemink (34) uit Rekken


REKKEN – Hij leerde het vak bij Veld Koeltechniek in Groenlo, ondanks dat hij goed op zijn plek zat bij Veld en nog altijd een uitstekende relatie heeft met zijn, inmiddels, vorige werkgever, besloot Rik Hartemink uit Rekken een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij richtte eind 2020 de Climashop op. De Climashop bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven jonge mensen met een passie voor klimaatbeheersing. “Klimaatbeheersing is een onderwerp dat, zeker in de toekomst, steeds meer aandacht zal gaan krijgen en daar zijn wij klaar voor. Climashop heeft de ambitieuze doelstelling om voor de klant een mooi en vooral eerlijk pakket aan producten en diensten aan te bieden”. Vertelt Rick enthousiast. “Wij vinden het belangrijk dat klanten kunnen profiteren van snelle services en scherpe prijzen geleverd door een transparante organisatie die net dat stapje extra doet en bij wie duurzaamheid een belangrijk oogmerk is”. Bij Climashop kun je terecht voor airconditioners, mobiele airco’s, ventilatoren en luchtreinigers.

 Klanttevredenheid
Climashop heeft de ambitieuze doelstelling dat klanttevredenheid bovenaan staat. “Onze passie voor klimaatbeheersing gecombineerd met kennis is het uitgangspunt van waaruit wij de wensen van onze klanten kunnen invullen. Zo is de klant altijd verzekerd van optimale service geleverd door gemotiveerde mensen die in oplossingen denken waarmee de klant het beste geholpen wordt”.

 Alles onder een dak
Door alle producten en diensten zo volledig mogelijk aan te bieden, compleet met alle accessoires en andere toebehoren, heeft de klant bij Rick slechts één aanspreekpunt nodig. “Bij ons vindt je alles onder één dak. Dit volledige aanbod voorziet onze klanten van goede producten met scherpe, maar vooral eerlijke prijzen, en een pakket aan dienstverlening waaronder snelle service. Met onze instelling zetten wij net dat stapje extra, kijken we net iets verder en denken we met onze klanten mee”.  Uitdagingen worden door Rick en zijn team omgezet in oplossingen en mogelijkheden.

Een totaaloplossing
Climashop staat voor een totaaloplossing. Daar hoort ook de installatie bij. Het installeren van de producten vraagt vaak specialistische kennis. “Zelf doen kan, maar is lang niet altijd eenvoudig”. Concludeert Rik. “Natuurlijk ondersteunen wij bij de uitvoering wanneer men besluit de installatie zelf uit te voeren. Mocht de klant het toch liever uit handen geven en voor onze installatieservice kiezen dan wordt de installatie in overleg met de klant uitgevoerd en is men gegarandeerd van werkzaamheden door gekwalificeerde installateurs in het bezit van het STEK-certificaat. Het STEK-certificaat wordt elke twee jaar gecontroleerd door certificeringsinstanties. Zo kunnen wij onze klanten ook bij de installatie enthousiaste en gedreven mensen bieden die goede, veilige, kwalitatieve en duurzame werkzaamheden verrichten en heeft u de garantie van een goed functionerend product”.

Ook voor bedrijven
Ook als bedrijf bent u op uw plek bij Climashop. “Door ons totaalaanbod kunnen wij uw bedrijf breed ondersteunen en door de snelle service is elk bedrijf bij ons verzekert van een goede en betrouwbare partner. Onze transparantie zorgt voor een inzichtelijke samenwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheid”. Zegt Rik.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven