Inschrijving 40ste editie DEO loop geopend

BORCULO – De inschrijving voor de 40e editie van de OVM-DEO loop is geopend. Op zaterdag 18 december zal dit jaarlijkse hardloopfestijn weer plaatsvinden, mits de coronaregelgeving dit uiteraard toelaat.

De voorbereidingen voor de crossloop door de mooie omgeving van het Stelkampsveld zijn in volle gang. Dit jaar zal er vanwege het jubileum eenmalig een nieuw onderdeel aan de vaste loopafstanden worden toegevoegd, maar daarover later meer.

Start en finish zijn zoals altijd op het sportcomplex van v.v. DEO en op het complex zijn voldoende faciliteiten om om te kleden en te douchen.

Crossloop en afstanden
De OVM-DEOloop is een echte crossloop met een uitdagend en grotendeels onverhard parcours. De routes leiden je slingerend over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek.

De afstanden zijn ook dit jaar weer hetzelfde: 4.6, 9.1 en 12.7 kilometer.

De start van deze afstanden is om 13.30 uur.

Kidsrun
Ook dit jaar is er weer een kidsrun. De kidsrun heeft een lengte van 1.5 kilometer en is een perfecte afstand voor de sportieve jeugd, al dan niet begeleid door ouder(s). De kidsrun start om 13.00 uur.

Voor de minderjarige deelnemers aan de kidsrun is er een kleine herinnering aan hun deelname.

Kosten en online inschrijven
Vanwege de coronaregelgeving en om lange wachttijden op de dag zelf te voorkomen heeft het de voorkeur dat je je vooraf online inschrijft. Dit kan via een aparte pagina, te weten.

Leden van DEO kunnen zich ook opgeven via hun leiders. De leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via whatsapp of telefoon (06-16916144) of via de mail; [email protected] onder vermelding van naam, afstand en team.

De kosten voor deelname bedragen €6,50 per persoon.

Mocht de OVM-DEO loop door overmacht niet door kunnen gaan, en dit voor 10 december 2021 duidelijk zijn, dan ontvangt iedere deelnemer zijn volledige inschrijfgeld retour. Mocht tussen 10 december en 18 december besloten moeten worden tot annulering van de crossloop ontvangt iedere deelnemer 50% van het inschrijfgeld retour.

Resultaten en actiefoto’s
Alhoewel de OVM-DEOloop een recreatieve loop is, zijn de uitslagen toch voor veel deelnemers belangrijk te weten. Daarom werken we al enige jaren met een automatische tijdsregistratie. Hierdoor zijn de tijden direct na de finish al af te lezen op het beeldscherm naast de finishlijn en komen de resultaten ook op de website te staan.

Dit geldt ook voor de actiefoto’s. De organisatie heeft langs het parcours een aantal fotograven staan die zoveel mogelijk deelnemers vast proberen te leggen. Deze actiefoto’s komen ook op de website te staan http://www.vvdeo.nl
.

Route en parkeren
Vanwege de drukte adviseren we iedereen te parkeren op het parkeerterrein van Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 te Borculo. Van daaruit is het een klein stukje lopen naar het startterrein.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Bas Dibbelink via [email protected].
Of bel 0545-275911

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven